Yavru karga nereden alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi bakıcaksan çok başka ve haklısın kedi bakımı maliyetli ve zor ama temiz hayvanlar o konuda korkma
Evet hocam iyi bakıcam düzenli olarak dışarı çıkarıcam falan ve dediğiniz gibi kedi bakımı çok zor bide mama parası falan sıkıntılı olabiliyor temiz olduğu konusunda şüphem yok.

Daha bugün aklımdan geçiriyordum, aslında uzun zamandır aklımda şöyle bi yavru karga bulsam da büyütüp beslesem.
Hocam peki satın alınabilecek bildiğiniz bir yer var mı?

Şehir içinde bulmanız imkansız hocam.

Hocam biliyorum zaten konu hakkında yardımcı olabilir misiniz peki?

Balkonuna yem koy gelirlerse gelirler. Yoksa gidip kargaların yuvasını kendi zevkin için bozma veya ticari amaçla satılan bir kargayı alma. Bir de yasaktı sanırım. İlgili kanunu inceleyip net yazarım, 4915 numaralı kara avcılığı kanunu olması lazım.

Evet hocam iyi bakıcam düzenli olarak dışarı çıkarıcam falan ve dediğiniz gibi kedi bakımı çok zor bide mama parası falan sıkıntılı olabiliyor temiz olduğu konusunda şüphem yok.

Aman karga yavrusu bulursanız da almayın kargaların laneti üzerinize olur.

İnan bilmiyorum, köylü bir akraban varsa ondan rica edebilirsin, yuvasından koparmaması şartıyla; düşmüş, yaralanmış bir hayvan bulursa sana getirir. Şöyle bir post gördüm yorumlarında biri sattığını söylemiş, yaklaşık 1 ay önce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki anlaşıp alırsın.

İnan bilmiyorum, köylü bir akraban varsa ondan rica edebilirsin, yuvasından koparmaması şartıyla; düşmüş, yaralanmış bir hayvan bulursa sana getirir. Şöyle bir post gördüm yorumlarında biri sattığını söylemiş, yaklaşık 1 ay önce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Belki anlaşıp alırsın.

Hocam desteğiniz için çok teşekkür ederim kendi hobinizmiş gibi araştırmışsınız hemen sayfaya girip bakacağım.

Aman karga yavrusu bulursanız da almayın kargaların laneti üzerinize olur.
Ne anlamda yani batıl inanç olan lanetten mi bahsettiniz yoksa sürüsü sizi takip eder rahat bırakmaz anlamında mı?

Hocam desteğiniz için çok teşekkür ederim kendi hobinizmiş gibi araştırmışsınız hemen sayfaya girip bakacağım.

Ne anlamda yani batıl inanç olan lanetten mi bahsettiniz yoksa sürüsü sizi takip eder rahat bırakmaz anlamında mı?

Rica ederim hocam, inanın bulsam beslemek istediğim bir hayvan. Çok fazla kedi beslemişimdir ama bir karga ile dost olmak daha zevkli olur gibi bilinenin aksine kediler gerizekalı hayvanlar bunu 25-30 kedi bakmış biri olarak söylüyorum.

Rica ederim hocam, inanın bulsam beslemek istediğim bir hayvan. Çok fazla kedi beslemişimdir ama bir karga ile dost olmak daha zevkli olur gibi bilinenin aksine kediler geri zekalı hayvanlar bunu 25-30 kedi bakmış biri olarak söylüyorum.

Hocam zaten tanıdığım bir arkadaş kedi besliyor kedi mi köpek mi diye sordum "kedi" dedi. Neden dedim kediler daha mal oluyor çünkü dedi. Yavru karga bulabilirsem çok bakmak isterim hocam. Kargalar bir insana alışınca kedi/köpekler gibi o insanı bırakmıyor. Sanki seni kendi sürüsündenmiş gibi görüyor. Fakat kedi beslemek isterim hayvanlar arasında o geri zekalı o akıllı diye bir ayrım yapılmamalı bence. Sonuç olarak onlar hayvan akılları var ama düşünme yetenekleri yok yani hepsi eşit. Şahsen ben bu gözle bakıyorum.

Selamlar, ben yavru karga almak istiyorum. Nerelerden satın alabilirim? Ya da nerede bulabilirim şehir içinde? Şimdiden teşekkürler.
Karga beslemek suç diye biliyorum,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı