Timuçib
Hectopat
Kargaları hiç tanımadığın belli)
Abartmayın hocam nereye kadar takip edecek ayrıca karga besleyen insanlarda var.
Kargaları hiç tanımadığın belli)
İsterseniz yavru bir kargayı alıp sahiplenmeyi deneyin.Abartmayın hocam nereye kadar takip edecek ayrıca karga besleyen insanlarda var.
Ölümü ve şanssızlığı resimlere aktarırken genelde kuzgunlar kullanılır.Kargalar ölümü mü çağrıştırıyormuş?
Bu resimlere bayıldım!Ölümü ve şanssızlığı resimlere aktarırken genelde kuzgunlar kullanılır.
Eki Görüntüle 2139765Eki Görüntüle 2139766Eki Görüntüle 2139767
Hocam kuzgun beslemek istiyorsan internette sahiplendirmek isteyenler olabilir, siteleri gez. Sokaktan almak istiyorum dersen evine uzak bir bölgeden kaçırman lazım ama araba kullanman yararına olur. Kuzgunlar sürünün bir üyesi için bile başka kuş sürüleri ile savaşabilir.Bu resimlere bayıldım!
Zaten bulursam bir süre bekleyeceğim güvenli bir yere koyup, ailesi gelmezse sahiplenirim. Terk edilen yavrular oluyor yerdeki kuş yavruları genelde.Hocam kuzgun beslemek istiyorsan internette sahiplendirmek isteyenler olabilir, siteleri gez. Sokaktan almak istiyorum dersen evine uzak bir bölgeden kaçırman lazım ama araba kullanman yararına olur. Kuzgunlar sürünün bir üyesi için bile başka kuş sürüleri ile savaşabilir.
Gerçi kaçırmak bana saçma geliyor. Annesi olan bir canlıyı annesinden zevk için ayırmanın anlamı yok. Öksüz bir tanesini sahiplenmek daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.