Yavru kedi gözünü açamıyor

Boran55

Hectopat
Daha fazla  
Bugün arka sokakta annesi ölmüş bir yavru gördüm. Dayanamadım eve aldım. Enjektörle anne sütü verdim. Eski bir kutuya eski kıyafetlerimden yatak yaptım. Antibiyotik ve makyaj temizleme pamuğu ile gözünü silmeye çalıştım. Ama gözu nedense garip duruyor. Görme engelli midir?

Dosya Ekleri

• 20220826_121418.jpg
    20220826_121418.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 109
Aynısı benim yavru kedimde vardı başta gözde çapaklanmayla başladı yeşile döndü gözleri sonra bedava barınakta açtırdık gözlerini şu an iyi durumu barınağa götür derim bedava bakıyorlar sonra geri alıyorsun.

Bugün arka sokakta annesi ölmüş bir yavru gördüm. Dayanamadım eve aldım. Enjektörle anne sütü verdim. Eski bir kutuya eski kıyafetlerimden yatak yaptım. Antibiyotik ve makyaj temizleme pamuğu ile gözünü silmeye çalıştım. Ama gözu nedense garip duruyor. Görme engelli midir?

Daha bu yavru küçücük, kıyamam. Veterinere götürün veya göz damlası varsa damlatabilirsiniz.

Hangi göz damlası hocam?

Bu arada bizim korktuğumuz gibi (görme engelli) olabilir mi hocam? Öyleyse de bakacağım zaten.

Daha bu yavru küçücük, kıyamam. Veterinere götürün veya göz damlası varsa damlatabilirsiniz.

Bunu bilen bir kişiye götürmek daha iyi olabilir çünkü evdeki müdahale ile daha da ilerleyip körlüğe kadar gidebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün arka sokakta annesi ölmüş bir yavru gördüm. Dayanamadım eve aldım. Enjektörle anne sütü verdim. Eski bir kutuya eski kıyafetlerimden yatak yaptım. Antibiyotik ve makyaj temizleme pamuğu ile gözünü silmeye çalıştım. Ama gözü nedense garip duruyor. Görme engelli midir?
Hayır yavrunun bir şeyi yok sadece daha çok küçük. Gözünü temizlerken dikkat edin, Şuan gözlerinin içi çok hassas sinirlere zarar gelebilir. Çapaklanma yoksa mümkün mertebe dokunmayın. Eğer çapaklanma görürseniz exocin damla kullanabilirsiniz. Ama bu kadar küçük yavrularda yine de bir ilaç kullanmadan veteriner hekime gösterin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı