Yavru kedilerin gözü açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son birkaç haftadır koydeyim. Burada doğum yapmış bir kedi var, gayet sağlıklı iki tane de yavrusu var. 2 haftalık ama gözleri hala açılmadı. İnternet de araştırdım 1 hafta diyor, bilen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pamuğu ılık çay ile hafif ıslatıp gözlerini silin. Aynı şekilde yavru kedim vardı, gözlerini açamıyordu. Bu işlemi yaptım, her yaptığımda gözlerini açıyordu ancak sonraki gün tekrar kapanıyordu ve açamıyordu. Veya veterinere gitme şansınız varsa göz temizleme spreyi tarzı bir şey oluyor, onlardan alıp kullanabilirsiniz. Tamamen düzelene kadar bu işlemi uygulayın, oradaki mikropları temizleyip gözlerini açmasını kolaylaştıracaktır.

İltihap yoksa arkadaşın dediği gibi temiz bir pamuğu çayla ıslatıp silin ama ilthiap kapmışsa tobramisin göz tamlası damlatın sabah akşam. İltihap olup olmadığın anlayamazsanız, kediyi veterinere götürün.

İltihap yoksa arkadaşın dediği gibi temiz bir pamuğu çayla ıslatıp silin ama ilthiap kapmışsa tobra misin göz tamlası damlatın sabah akşam. İltihap olup olmadığın anlayamazsanız, kediyi veterinere götürün.

İltihap kapıp kapmadığını nereden anlayabilirim ikisinin de gözü temiz.

Dostum alıp beslemeyeceksen bırak öyle kalsın. Hayatta kalamayacaklarsa iyilik yapmış olmayacaksın bence.

Neden öyle düşünüyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı