Yavru kedime fazla mı harcama yapıyorum?

leydighucresi

Decapat
Daha fazla  
4 aylık bir kedi sahiplendim. Forumda sizin açtığınız konular üzerinden düşünerek petshoptan 5 kg proplan yavru kedi maması aldım. Petshop sahibi kedimin cinsisinin tekir olduğunu öğrenince bir garipsedi. Kedine iyi bakıyorsun helal olsun falan dedi. Acaba kedime gereğinden fazla harcama mı yapıyorum?

4 aylık bir kedi sahiplendim. Forumda sizin açtığınız konular üzerinden düşünerek petshoptan 5 kg proplan yavru kedi maması aldım. Petshop sahibi kedimin cinsisinin tekir olduğunu öğrenince bir garipsedi. Kedine iyi bakıyorsun helal olsun falan dedi. Acaba kedime gereğinden fazla harcama mı yapıyorum?

Hayır mama oyuncak ödül mamasi su gibi şeyler onlarin ihtiyacın her şeyi bu kadar takmayın.

Kedin tekir olunca cins bir kedinin hak ettiği değeri etmiyor mu? Tabii ki gereksiz değil o da bir can taşıyor.

Hayır. Gereğinden fazla harcama diye bir şey yok bu konu da. Oğlun olunca nasıl en iyi okula gitmesini iyi beslenmesini uzun yaşamasını istiyorsan baktığın evcil hayvana da aynı ilgiyi göstereceksin yada.hayvan bakmaman gerekiyor.

Hayır, ben de bir kedi sahibiyim ve kedim cins. Yediğiniz tavuk, et artıkları gibi veya başka türde yemekleri de ona yedirebilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz. Benim kedim cins oldugu için sadece yaş ve kuru mama yiyordu. Birazcık da seçicilikten olsa gerek. Yani eğer kedinizi böyle sizin yediğiniz yemeklerden alıştırırsanız hem tasarruf etmiş olursunuz hem kediniz iyi beslenmiş olur.

Ekleme: Konuda da baya bi duyar kasmış bazı arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı