Eline al sok içeri ne olacak en fazla bağırıp tırmalayama çalışır.Denedim, olmuyor. 20-30cm'den fazla yaklaşamıyorum.
Evde bakacağım. Biraz su verip karnını doyurur doyurmaz veterinere götüreceğim. Sorun eve sokmakta.
Eline al sok içeri ne olacak en fazla bağırıp tırmalayama çalışır.Denedim, olmuyor. 20-30cm'den fazla yaklaşamıyorum.
Evde bakacağım. Biraz su verip karnını doyurur doyurmaz veterinere götüreceğim. Sorun eve sokmakta.
Hocam gelmiyor diyorum, yaklaştığım an koşup kaçıyor. Tutabilsem hemen çıkartacağım zaten.Eline al sok içeri ne olacak en fazla bağırıp tırmalayama çalışır.
Kedi sizden daha mı hızlı koşuyor eğer daha hızlıysa bence yanınıza bir kişi alın o arkadan yaklaşsız siz önden yaklaşın o şekilde belki yakalayabilirsiniz.Hocam gelmiyor diyorum, yaklaştığım an koşup kaçıyor. Tutabilsem hemen çıkartacağım zaten.
Yarış atı gibi koşuyor. Birde arabaların altına giriyor. Az sonra iki kişi deneriz.Kedi sizden daha mı hızlı koşuyor eğer daha hızlıysa bence yanınıza bir kişi alın o arkadan yaklaşsız siz önden yaklaşın o şekilde belki yakalayabilirsiniz.
Yavru kediler içgüdüsel olarak bilmediği şeyi tehdit olarak görüyor, bir şey yapamayacağını bildiği için kaçmaya çalışıyor. Alışmaları da kediden kediye göre değişiyor bazen çok uzun sürebiliyor. Kafes, karton kutu gibi bir şeyin içine yiyeceği bir şeyler koyup içine girmesini sağlayabilirsiniz. Daha sonra kapatıp yavaş yavaş yemek verdiğiniz anlarda yanında bulunarak size alışmasını sağlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.