Yavru kopeği ezdikten sonra ne yapmalı?

Daha ehliyeti olmayan "çocuk" pişkin pişkin "Ara sokakta hızlı gidiyorduk." diyebiliyor. Bir akıllı sizsiniz ehliyetsiz kullanabilen zaten, yol da sizin, istediğin gibi hız yap, ez, çarp. Ne olacak değil mi? Kaç ve git sonrasında da utanmadan. Korkmuş olabilirsin. Peki o hayvan ne olacak? Yaşadığı acı, korku, öylece kanlar içinde yardım beklemesi. Yaşın küçük, hakaret etmeyeceğim ancak insani duyguların olduğundan şüpheliyim.
 
Aynı durumda sen olsaydın böyle demezdin.

Ben derdim. İnşallah cezanızı çekersiniz. Gidin itiraf edin, vebalini üstünüzde tutmayın. Bırakıp kaçmışsınız bir de? O hayvan ne kadar acı çekmiştir bir düşün... "son pişmanlık fayda etmez" ancak gidip suçunu itiraf edersen en azından bir şey yapmış olursun. 16 yaşında, ehliyetin yok ve sokakta hız yapıyorsun. O adamın hüznünü kimse bilemez, bilemeyecek. Git polise suçunu itiraf et.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım almıştır bilerek yapmadık :(

Sahipli köpeğe zarar vermek, mala zarar verme suçu oluşturuyor. Fakat mala zarar verme suçunun, işlenirken, kasıtlı işlenmesi gerekir. Kasıt yoksa, ceza yoktur. Yani bir şey olmaz. Ama sağda solda bunu konuşmayın. Hatta internette bile yazma. Eğer bir şekilde yakalanırsan da korkma bir şey olmaz. Fakat karakola ifade falan vermeye götürürler yani. Hatta mahkemelik de olabilirsiniz. Ama netice de yanlışlıkla olduğu için ceza almazsınız.
 
Daha ehliyeti olmayan "çocuk" pişkin pişkin "ara sokakta hızlı gidiyorduk." diyebiliyor. Bir akıllı sizsiniz ehliyetsiz kullanabilen zaten, yol da sizin, istediğin gibi hız yap, ez, çarp. Ne olacak değil mi? Kaç ve git sonrasında da utanmadan. Korkmuş olabilirsin. Peki o hayvan ne olacak? Yaşadığı acı, korku, öylece kanlar içinde yardım beklemesi. Yaşın küçük, hakaret etmeyeceğim ancak insani duyguların olduğundan şüpheliyim.

Senden daha fazla duygularım var gittik baktık köpek yok işte ne yapabiliriz.
 
Hocam yavru köpeği eziyorsunuz, size kızdığımız için "Aynı durumda olsan" falan diyorsunuz. YAHU, zaten araba kullanmaya YAŞIN YETMİYOR! Sen ne diye gizlice arabayı alıp sokakta hızlı gidiyorsun? Umarım hapis cezası alırsınız. Resmen yasak olan bir şey yaparak bir canı yok ediyor, bir hayatı sonlandırıyorsunuz. Sonra gelip bize suçunuzu anlatıyor, kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi bundan sonra asla savunamazsınız. Gidin bir karakola, suçunuzu itiraf edin. Madem gizlice arabayı aldınız, hız yaptınız, köpeğe çarptınız. Gidin veterinere verin! Bu kadar mı zor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı