Yavru kopeği ezdikten sonra ne yapmalı?

@LeanLove
Sen 20-30 yaşında olan kişi değil miydin?
Şu ülkeyi savunan, "arabam var" diye hava atan kişi? Evet, anlamış olduk. Farklı bir konuya bağlamıyorum köpeği ezip kaçman ve ehliyetsiz araç kullanıp hız yapman buna örnek. Git karakola teslim ol, diğer türlü bulunursan hapis cezasından yargılanabilirsin. Tabii, ailen kefil öderse orası ayrı. Arabayla kaçtığın için "kasten hayvan öldürme'den" yargılanacaksın. 6 aydan 4 yıla kadar hapis var. Evcil hayvanı kasten öldürmeye çoğunlukla para ile çıkartmıyorlar. Karşıda olan adamın vicdanına kalmış. Ehliyetsiz araç kullanma cezası 2,668 TL. 16 yaş araç kullanma cezası 1,228 TL. İtiraf edersen yarı yarıya bir indirim yapabilirler ve en azından adam seni şikayet etmemesi için bir neden oluşturmuş olursun. Seni bulursalar bunlardan yargılanacaksın. Hız olayını saymadım.
Kendisi boş aktrolün teki. Zaten o konuda bu tarz şeyler yazandan da böyle bir şey beklenirdi.
 
Köpeğin sahibinin yerinde olmak istemezdim. Kim bilir belki adamın tek yanında olan o köpekti belki yol göstericisiydi. Hayvan öldürmenin cezası son yasa ile 2 yıl diye biliyorum ama ceza almazsınız korkmayın ancak bir hayvan öldürdünüz hayvanda olsa bir can ve cinayet işlediniz umarım geceleri rahat uyursunuz vebalini çekmezsiniz, bundan sonra çok dikkatli olun lütfen.
Ne rahatı? Umarım onun her gece rüyalarına girer.
 
16 yaşında araba kaçırmış kendini havalı zannediyor bir de pişkin pişkin buraya yazıyor ben SS'leri aldım polise şikayet ediyorum.

Öyle deme ama story atıp kızlara karşı havalı olacak cool olacak, hayvanı ezse dahi vicdanı sızlamayan insanlar bunlar.
 
Arkadaşlar sorun çözüldü kuzenim gil veterinere götürüyor köpek sahipsizmiş bir daha böyle bir şey yapmayacağım.
 

Geri
Yukarı