Yavru kopeği ezdikten sonra ne yapmalı?

Bu konuyu buraya açmanız bile çok tehlikeli. Umarım aramızda gidip şikayet edecek birileri vardır. 16 Yaşında araba sürme iznin yok zaten, bunun savunulacak bir tarafı hiç bir şekilde yok. Bir de ukala ukala tavırlar yapıyorsun. O köpeği ezmeseydiniz yollarda maganda gibi, güle, güle araba sürüyordunuz.
 
Evet veterinere götürseydiler çok yanlış olurdu linclenirlerdi(!)

Ben olsam götürmezdim. İnsana çarpsam dururum ama köpek başka. Bu konu üzerine yalan söylemeyeceğim. Vicdansız olduğum için değil, aksine bayağı üzülürdüm ama köpeğe Hindistan'da olduğu gibi tapanlar var. Kendimi böyle bir riske atmak istemezdim.
 
Arkadaşlar sorun çözüldü kuzenim gil veterinere götürüyor köpek sahipsizmiş bir daha böyle bir şey yapmayacağım.
Dediğim gibi Allah'tan af dileyin bu arada ekonomi konusun da yalan söylediniz. Ne demiş atalarımız. yalancının mumu yatsıya kadarmış. Böyle saçma sapan işlerle uğraşmayın.
 
Merhaba kuzenimle ara sokakta biraz hızlı gidiyorduk. Kuzenim 16 yaşında arabayı gizlice aldık ve tam giderken evin içinden süs köpeği önümüze zıpladı küçük olduğu için görmedik üstünden geçtik. Tümsek hissettik aynaya baktığımızda köpek ezilmişti korktuk kaçtık hemen. Olay 1 saat önce yaşandı ne yapmalıyız? :(

Tabii ki yakalanırsınız. Hocam siz ne yapıyorsunuz? İnşallah cezanızı çekersiniz bir köpekte olsa oda bir can. Vebalini diğer tarafta ödeyemezsiniz. V
 

Geri
Yukarı