Yavru kopeği ezdikten sonra ne yapmalı?

Şu an o köpeğin yaşama ihtimali aklıma bile gelmiyor. Muhtemelen çarptıktan sonra köpeğe bakmaya bile çıkmadınız değil mi?
Bana da biraz kolpa gibi geldi açıkcası, tümsek hissettik demiş, ufacık süs köpeğinin sadece bacağını ezip nasıl tümsekten geçmiş gibi hissediyorlar çok ilginç.
 
Bu konuyu buraya açmanız bile çok tehlikeli. Umarım aramızda gidip şikayet edecek birileri vardır. 16 Yaşında araba sürme iznin yok zaten, bunun savunulacak bir tarafı hiç bir şekilde yok. Bir de ukala ukala tavırlar yapıyorsun. O köpeği ezmeseydiniz yollarda maganda gibi, güle, güle araba sürüyordunuz.

Yani insana da çarpabilirdi sonuçta. Demek ki ailesinde disiplin problemi var. Benim çocuğum olsa, sırf araba çaldı diye, kemerle döverdim.
 
Köpeğin durumu iyi. Veterinere götürüldü. Ameliyat edilip barınağa yerleşecek. Herkesten özür diliyoruz, konu kilitlenebilir.
Saçma sapan iş yapıp araba falan kaçırmayın, sizin yaptığınız hatalar yüzünden başka kişilerin acı çekmesine gerek yok. Çok araba sürmek istiyorsanız yanınıza bir büyüğünüzü alın ve trafiğe kapalı alanda sürün.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210726_184624.jpg
    IMG_20210726_184624.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleyen: Moderatör:
@Kryptonian
Bilerek yapması veya yapmaması önemli değil. Sen burada "hiçbir işe yaramıyor" diyorsun. O hayvan bir can, bizde bir canız. Her yaşayan canlı bir candır. Sen kendini değersiz olarak görüyorsan anlarım ve tartışmaya girmem zaten. Ama bu kadar duygusuzluk olmaz, yapmayın Allah aşkına ya. Bir canlının acı çekmesi sizin hoşunuza mı gidiyor? O zaman değersiz bir varlık olduğun için boşuna dünya kaynaklarını tüketme? Ne dersin?
Burada sinekleri öldürenler can diye bağiriyor. Ayrıca değerimi nereden biliyorsun?
 
Kaçtık biz 1 saat oldu birazdan gizlice gidip bakacağız.
Polisiye literatürüne göre bir suçlu ölmeden önce suç işlediği yere geri döner. Eğer dönmezseniz belki de kimse sizi hatırlamayacak. Kimseye söylemeyin hocam. Kaza olmuş sonuçta. Bir daha yalnız başınıza araba kaçırmayın. En azından veterinere giderken yanınızda arabayı ben kullandım diyebilecek reşit birisi olsun. Bu yaptığınız suç. Bir insana çarpsaydınız aileniz içeri girecekti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı