Yay sesi çıkaran klavye iade edilir mi?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Mekanik bir klavye aldım. Outemu blue switch var ve 4-5 gün geçince W, E tuşlarında yay sesleri başladı. Klavyeyi çok sevdim fakat kulaklık takmazken yay sesi beni çok rahatsız ediyor. Bir de Outemu switchlerde ses azalmaz artar deniliyor. İade edilir mi ve iade nedeni ne olarak seçilmeli?

Screenshot_20240723_111329_inbox.jpg

Sonuç olarak ayıplı ürün kategorisine giriyor bence. Arızalı ürün seçilip iade edilebilir diye düşünüyorum.
Böyle bir sorun yaşayan başka arkadaş varsa iade ettiyse onu dinlemek daha iyi olur.

İade etmek tamamiyle size kalmış ancak iadede şöyle bir ipucu vereyim gerçek sorununu belirtmeyin 14 gün geçmediyse hakkınızı kullanın.

Hocam 14gün geçmedi fakat asıl sorunu belirtmezsem ne diyeceğim ki.

Aldığınız klavye nedir ve nereden aldınız? Eğer Outemu switch kullanan bir klavye aldıysanız iade etme hakkınız yok zaten o switchler yay sesi yapıyor.

Redrogan vara K551RGB-1 klavyeyi inbox sitesinden aldım fakat mantıken ayıp ürün olmaz mı çünkü satarken uyarmıyorlar.

Hocam 14 günlük cayma hakkını kullanıcaksın. Eğer sorunu belirtirsen örnek veriyorum karşı taraf şunu diyebilir bu bir sorun değil. Sizde demek ki iade edilemiyormuş deyip kenara çekileceksiniz. Kafamdan geçen bir olaydan örnek vereyim monitör aldım ancak ölü pikseli vardı satıcılar genelde ölü pikseli iade kabul etmiyor bende 14 cayma hakkımı kullanarak iade ettim ve iade almak zorunda kaldılar bir şey belirtmek zorunda değilsin eğer kendini öyle hissediyorsan beğenmedim de geç.

Hocam 14 günlük cayma hakkını kullanıcaksın. Eğer sorunu belirtirsen örnek veriyorum karşı taraf şunu diyebilir bu bir sorun değil. Sizde demek ki iade edilemiyormuş deyip kenara çekileceksiniz. Kafamdan geçen bir olaydan örnek vereyim monitör aldım ancak ölü pikseli vardı satıcılar genelde ölü pikseli iade kabul etmiyor bende 14 cayma hakkımı kullanarak iade ettim ve iade almak zorunda kaldılar bir şey belirtmek zorunda değilsin eğer kendini öyle hissediyorsan beğenmedim de geç.
Ben monitörü beğenmemiştim hiçbir sebep yoktu bu şekil iade ettim.

Redrogan vara K551RGB-1 klavyeyi inbox sitesinden aldım fakat mantıken ayıp ürün olmaz mı çünkü satarken uyarmıyorlar.
Hiçbir klavyede yay sesi yazmaz Redragon'un klavyeleri özellikle yay sesli oluyor çünkü Redragon switchlerini fabrika çıkışı yağlamıyorlar. Eğer iade edebilirseniz edin yerine Z686 falan alın.

Bende 1 gün kullandığım monitörü hiç bir sorunu olmadığı halde iade etmiştim. Ancak burda dikkat edilmesi gereken bir nokta ürünün yeniden satılabilirliğini bozmamış olmasıdır. Bu şartı yerine getiriyorsa bencede şikayetini belirtmeden sadece iade hakkını kullansın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı