Yayılan telefon numarası için ne yapılabilir?

BySayp

Picopat
Daha fazla  
Bir Minecraft sunucusu üzerinden arkadaş edinmiştim. 1 yıl civarı bir arkadaşlığımız oldu ve birbirimize telefon numaralarımızı verdik ama aramızda olan bir kavgadan dolayı olduğunu sanıyorum ki numaramı yaymış. Bunu telefon numaramın olmadığı ortak arkadaşlarım söyledi. Bana da X kişisi senin numaranı attı bana XXX... Senin numaran mı falan diye. Ailemin haberi olmadan nasıl kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada herhangi bir arama veya mesaj yok. Yayıldığını henüz bilmiyorsun.

Ortak arkadaşlarım derken oyundaki arkadaşlarımı kastetmiştim hiçbiri ile gerçek hayatta tanışmıyoruz ve X kişisi numaranı attı diye bazıları WhatsApp bazıları da Discord üzerinden yazdı.

Ortak arkadaşlarım derken oyundaki arkadaşlarımı kastetmiştim hiçbiri ile gerçek hayatta tanışmıyoruz ve X kişisi numaranı attı diye bazıları WhatsApp bazıları da Discord üzerinden yazdı.
Kimlik falan olsa neyse de telefon numarasının o kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Tabii bu aramalar artarsa o zaman ayrı mesele, belki siber suçlara sevkedilebilir.

Kimlik falan olsa neyse de telefon numarasının o kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Tabii bu aramalar artarsa o zaman ayrı mesele, belki siber suçlara sevkedilebilir.

Sadece telefon numaramı biliyorlar şu anlık anladıgım kadarıyla şu an bir sıkıntı olmaz aramalar artarsa siber suçlara şikayet edeceğim.

Sadece telefon numaramı biliyorlar şu anlık anladıgım kadarıyla şu an bir sıkıntı olmaz aramalar artarsa siber suçlara şikayet edeceğim.

Aynisi benim de başıma geldi numaramı değiştirmedim SMS boomer falan attilar bir şey yapamazlar seni spam olarak arayamazlar bir tarafları yemez yerlersede dediğin gibi şikayet edersin.

Hocam numaranız T.C. niz oturduğunuz ev zaten çoktan başkalarının eline geçti ülkemizde bu gayet normal takılmayın her hafta 5 tane kumar mesajı geliyor bana yapacak bir şey yok yani numaranızı değiştirseniz bile yine o numaranız bir yere yayınlanacak maalesef.

Hocam numaranız T.C. Niz oturduğunuz ev zaten çoktan başkalarının eline geçti ülkemizde bu gayet normal takılmayın her hafta 5 tane kumar mesajı geliyor bana yapacak bir şey yok yani numaranızı değiştirseniz bile yine o numaranız bir yere yayınlanacak maalesef.

Yapabilecek bir şeyim yok mu yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı