Yayın amaçlı üst düzey bilgisayar toplama

Almayı düşündüğüm sistemin parçaları:

R9 3900X.
RTX 2080.

Corsair 32 GB 3600MHz veya 4000MHz'de alabilirim siz seçin.

Diğer parçaların önemli olduğunu sanmıyorum ama onlar da kaliteli.

Bu sistemle 1080P 60FPS Twitch yayını yapmak istiyorum ikinci bir sistem lazım mı?

Bir de internet hızım download: 20-25-30 arası.

Upload: 3-4-5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşündüğüm sistemin parçaları:

R9 3900X.
RTX 2080.

Corsair 32 GB 3600MHz veya 4000MHz'de alabilirim siz seçin.

Diğer parçaların önemli olduğunu sanmıyorum ama onlar da kaliteli.

Bu sistemle 1080P 60FPS Twitch yayını yapmak istiyorum ikinci bir sistem lazım mı?

Bir de internet hızım download: 20-25-30 arası.

Upload: 3-4-5.

RAM'leri G.Skill tridentz Neo 3600MHz CL16 alın. Anakart olarak hangi anakartı seçtin bilmiyorum ama ASUS ROG X570-E öneririm, güzel bir anakart. İnternetinizi daha yüksek Upload'a sahip bir paketle falan değiştirin. Ek olarak 2. bir sisteme şimdilik çok ihtiyacın olmaz. Sisteminiz hayırlı olsun, yayıncılıkta başarılar dilerim.

Ryzen sistemlerde Ram frekansı önemli, alabildiğiniz en yüksek frekanslı belleği alın.
Bahsettiğiniz upload hızları ile (3-5 mbps) 1080@60 yayın kalitesi hayalden öteye gidemez. Ya da bitrate düşüreceksin o zaman 720@60yapman daha mantıklı olur.
Peki Önerebileceğin Bir Marka Ve hız değeri varmı ?
RAM'leri G.Skill tridentz Neo 3600MHz CL16 alın. Anakart olarak hangi anakartı seçtin bilmiyorum ama ASUS ROG X570-E öneririm, güzel bir anakart. İnternetinizi daha yüksek Upload'a sahip bir paketle falan değiştirin. Ek olarak 2. bir sisteme şimdilik çok ihtiyacın olmaz. Sisteminiz hayırlı olsun, yayıncılıkta başarılar dilerim.

Peki Önerebileceğin Bir Marka Ve hız değeri varmı ?
Tüm bellekler 3 aşağı 5 yukarı aynı. Alırken CL değerine ve MHz değerine göre seçim yapmak en mantıklısı olacaktır. Ayrıca herşey de olduğu gibi bunda da para konuşuyor. Marka olarak Corsair öneririm bütçe sorununuz yok ise. Ramler ömür boyu garantili oluyor çoğu markada bu da önemli bir kriter bence. Kendim XPG (AData) kullanıyorum ömür boyu garantisi mevcut. XPG de tavsiye edebilirim.

Öncelikle Teşekkürler anakart olarak asus rog crosshair viii formula seçtim
Ram konusuna gelince Corsair vengaance(doğru yazılışını bilmiyorum rgb li olan) 4000mhz cl18 bi ram alıcam
Internet olarakta Önerebileceğin hız değeri varmı
Tüm bellekler 3 aşağı 5 yukarı aynı. Alırken CL değerine ve MHz değerine göre seçim yapmak en mantıklısı olacaktır. Ayrıca herşey de olduğu gibi bunda da para konuşuyor. Marka olarak Corsair öneririm bütçe sorununuz yok ise. Ramler ömür boyu garantili oluyor çoğu markada bu da önemli bir kriter bence. Kendim XPG (AData) kullanıyorum ömür boyu garantisi mevcut. XPG de tavsiye edebilirim.
Ram işini hallettim ben internet hızını sormuştum ama teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı