Yayın için güncel sistem önerisi

Bence beklemeye değmez RTX 4080 Super veya RTX 4090'lı ya tek tek ikinci elden toplayarak sistem kurun ya da sıfır toplayın hepsini aslında İtopya ile görüşüp İtopya'da size toplayabilir.

Kendim daha önce PC topladım. Hazır sistem için 50k üstü kendiniz toplayın diyor forumdaki çoğu kişi. İlk önce İtopya gibi yerlerle görüşüp fiyat aldıktan sonra genel bir araştırma yapıp öyle mi karar versem daha iyi olur? Hangi seçenek daha iyi diye yapacağım araştırmayı. 1- kendim toplayarak 2- hazır sistem alarak

@L0rrec
 
Hocam elinin açık olduğunu söyledi, neden ikinci el alsın ki?
İkinci el beni korkutuyor, ayrıca insanların evine ya da mekanına gidip o testleri yapmak zahmetli ama arkadaş bi konuda haklı eğer sağlamsa o bileşenler fazla para vermekten kurtulmuş olurum. Güzel düşünüyor aslında. Tabii ben şu an bir kere yapayım uzun süre dokunmayayım kafasında olduğum için pek yanaşmak istemiyorum 2. ele
 
İkinci el beni korkutuyor, ayrıca insanların evine ya da mekanına gidip o testleri yapmak zahmetli ama arkadaş bi konuda haklı eğer sağlamsa o bileşenler fazla para vermekten kurtulmuş olurum. Güzel düşünüyor aslında. Tabii ben şu an bir kere yapayım uzun süre dokunmayayım kafasında olduğum için pek yanaşmak istemiyorum 2. ele
Uzun süre kullanmak istediğiniz parçaları ikinci el alarak riske atmaya gerek yok. Hem Garantisi yok, hem de kişinin nasıl kullandığını bilmediğiniz için bir kaç ay sonra elinizde patlama şansı var. Bütcenizin ucu açık olduğuna göre 2. el riske atılmaz.
 
İkinci el beni korkutuyor, ayrıca insanların evine ya da mekanına gidip o testleri yapmak zahmetli ama arkadaş bir konuda haklı eğer sağlamsa o bileşenler fazla para vermekten kurtulmuş olurum. Güzel düşünüyor aslında. Tabii ben şu an bir kere yapayım uzun süre dokunmayayım kafasında olduğum için pek yanaşmak istemiyorum 2. ele.

Hocam siz en iyisi İtopya'dan veya Vatan'dan bir fiyat alın sonrasında karar verin.

Uzun süre kullanmak istediğiniz parçaları ikinci el alarak riske atmaya gerek yok. Ne Garantisi var, ne de o an sağlam çıkasa bile kişinin nasıl kullandığını bilmediğin için bir kaç ay sonra elinde de patlayabilir. Bütcenizin ucu açık olduğuna göre 2. el riske atılmaz.
Kardeşim ne kadar boş yaptın yaaa ikinci el garantili kutulu faturalı diye belirttim nerenle okuyorsun yazdıklarımı anlamıyorum.Bu sanıyorki ikinci el parçaların hepsinde bir kurnazlık var
.D
 
Hocam siz en iyisi İtopya'dan veya Vatan'dan bir fiyat alın sonrasında karar verin.

Kardeşim ne kadar boş yaptın yaaa ikinci el garantili kutulu faturalı diye belirttim nerenle okuyorsun yazdıklarımı anlamıyorum. Bu sanıyor ki ikinci el parçaların hepsinde bir kurnazlık var
D

Hocam tartışmayın olabilir, ne demek istediğinizi anladım acil nakit ihtiyacı olan ya da ihtiyacı olmayıp elinden çıkarmak isteyen insanlar var ve kutusu garantisi mevcut o bileşenlerin hatırladım. En iyisi dediğiniz gibi önce fiyat sorup sonra 2.el ve 0 olarak pazar araştırması yapmak. Sağ olun.

Burda işte endişe ettiğim konu internet upload hızının yetip yetmemesi tek bir internet ile bağlı olacak pc yeterli olur mu ki?
Şu konu hakkında bilgisi olan var mı beni en çok düşündüren bu olur. İnternetten edindiğim bilgilere göre yeterli ama bir de size sorayım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı