Merhaba, Kick üzerinden oyun yayınları yapmayı düşünüyorum. Yeni sistem alacağım, 4060 veya AMD ekran kartı düşünüyorum. Hangisi tercih edilmeli?
4060 niye önermiyoruz?4060 önermiyoruz. 4060 Ti yaparsan alınabilir daha üstüne cıkamıyorsan AMD bakabilirsin.
Yapar ama nvidia'da nvec codec var yayını daha net ve akıcı veriyor. Ayrıca nvidia broadcast uygulaması üzerinden de gerek webcamin arka planına bulanıklık gerek ise mikrofona filtre vs ekleyebiliyor.NVIDIA'nın ekstra özelliği falan mı var yayın yaparken? RX 7900 GRE güçlü bir kart ama AMD olduğu için bu kartla yayın yapamaz mı ?
NVIDIA'nın ekstra özelliği falan mı var yayın yaparken? RX 7900 GRE güçlü bir kart ama AMD olduğu için bu kartla yayın yapamaz mı?
4060 niye önermiyoruz?
Yapar ama NVIDIA'da nvec codec var yayını daha net ve akıcı veriyor. Ayrıca NVIDIA Broadcast uygulaması üzerinden de gerek webcamin arka planına bulanıklık gerek ise mikrofona filtre vs ekleyebiliyor.
hazır sistem alıcam bütçem 20-23k arası o yüzden 4060ti benim bütçeme yüksek kalıyor, 4060 seviyesinde amd olarak hangi ekran kartına bakabilirim.4060 önermiyoruz. 4060 Ti yaparsan alınabilir daha üstüne cıkamıyorsan AMD bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.