AwayFromTheWorld
Hectopat
Taşındığım yerde altyapı yok denilebilir ADSL altyapısı varmış.
Superonline'ı aradım 12/2 verebiliriz dedi direkt kapattım.
Superbox düşündüm limitsizde 20/5 Paket var 199TL.
Onunlar birlikte gelen ZTE modem dandik diyorlar.
Kotalı pakette verdikleri Huawei modem kaliteli onunla sınırsız almak istedim yok dediler.
Kotalı paket alıp kaliteli olan uzun ince Huawei modemi alıp aynı modemle limitsize geçiş yapabilir miyim diye söyledim bayiye cevap verecekler yarın.
Gelen cevaba göre
Olur derlerse 20/5 Paketi Huawei modemle alacağım.
Olmaz derlerse 20/5 Limitsiz paket 199 TL + Kotalı 250 GB (hız limitsiz) 250 TL alacağım.
Fakat burada da aklıma takılan soru ZTE modemdeki limitsiz data hattını Huawei modeme taksam çalışır mı? M. Temsilcisine sordum biri olur diyor diğeri olmaz diyor.
Bilgisi olan deneyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Ayrıca airfiber falan dediler ama pek tanıdık bir sağlayıcı göremedim ondanda bilgisi olan veya aynı fiyatlara yayın için yüksek uploadlı, stabil alternatif internet/paket önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Superonline'ı aradım 12/2 verebiliriz dedi direkt kapattım.
Superbox düşündüm limitsizde 20/5 Paket var 199TL.
Onunlar birlikte gelen ZTE modem dandik diyorlar.
Kotalı pakette verdikleri Huawei modem kaliteli onunla sınırsız almak istedim yok dediler.
Kotalı paket alıp kaliteli olan uzun ince Huawei modemi alıp aynı modemle limitsize geçiş yapabilir miyim diye söyledim bayiye cevap verecekler yarın.
Gelen cevaba göre
Olur derlerse 20/5 Paketi Huawei modemle alacağım.
Olmaz derlerse 20/5 Limitsiz paket 199 TL + Kotalı 250 GB (hız limitsiz) 250 TL alacağım.
Fakat burada da aklıma takılan soru ZTE modemdeki limitsiz data hattını Huawei modeme taksam çalışır mı? M. Temsilcisine sordum biri olur diyor diğeri olmaz diyor.
Bilgisi olan deneyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Ayrıca airfiber falan dediler ama pek tanıdık bir sağlayıcı göremedim ondanda bilgisi olan veya aynı fiyatlara yayın için yüksek uploadlı, stabil alternatif internet/paket önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: