Yayın için internet sağlayıcısı ve paket tavsiyesi

AwayFromTheWorld

Hectopat
Taşındığım yerde altyapı yok denilebilir ADSL altyapısı varmış.
Superonline'ı aradım 12/2 verebiliriz dedi direkt kapattım.

Superbox düşündüm limitsizde 20/5 Paket var 199TL.
Onunlar birlikte gelen ZTE modem dandik diyorlar.

Kotalı pakette verdikleri Huawei modem kaliteli onunla sınırsız almak istedim yok dediler.

Kotalı paket alıp kaliteli olan uzun ince Huawei modemi alıp aynı modemle limitsize geçiş yapabilir miyim diye söyledim bayiye cevap verecekler yarın.
Gelen cevaba göre
Olur derlerse 20/5 Paketi Huawei modemle alacağım.
Olmaz derlerse 20/5 Limitsiz paket 199 TL + Kotalı 250 GB (hız limitsiz) 250 TL alacağım.

Fakat burada da aklıma takılan soru ZTE modemdeki limitsiz data hattını Huawei modeme taksam çalışır mı? M. Temsilcisine sordum biri olur diyor diğeri olmaz diyor.
Bilgisi olan deneyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Ayrıca airfiber falan dediler ama pek tanıdık bir sağlayıcı göremedim ondanda bilgisi olan veya aynı fiyatlara yayın için yüksek uploadlı, stabil alternatif internet/paket önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 mbps upload alabilmek için kırk takla atıyoruz şaka gibi... Ülkenin özeti resmen.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız Superbox hayattan soğutabilir.

Taşındığım yerde altyapı yok denilebilir ADSL altyapısı varmış.
Superonline'ı aradım 12/2 verebiliriz dedi direkt kapattım.

Superbox düşündüm limitsizde 20/5 Paket var 199TL.
Onunlar birlikte gelen ZTE modem dandik diyorlar.

Kotalı pakette verdikleri Huawei modem kaliteli onunla sınırsız almak istedim yok dediler.

Kotalı paket alıp kaliteli olan uzun ince Huawei modemi alıp aynı modemle limitsize geçiş yapabilir miyim diye söyledim bayiye cevap verecekler yarın.
Gelen cevaba göre
Olur derlerse 20/5 Paketi Huawei modemle alacağım.
Olmaz derlerse 20/5 Limitsiz paket 199 TL + Kotalı 250 GB (hız limitsiz) 250 TL alacağım.

Fakat burada da aklıma takılan soru ZTE modemdeki limitsiz data hattını Huawei modeme taksam çalışır mı? M. Temsilcisine sordum biri olur diyor diğeri olmaz diyor.
Bilgisi olan deneyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Ayrıca airfiber falan dediler ama pek tanıdık bir sağlayıcı göremedim ondanda bilgisi olan veya aynı fiyatlara yayın için yüksek uploadlı, stabil alternatif internet/paket önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Turkcell Superbox bakabilirsiniz uploadı adsl alt yapı olan yerden daha fazla vericeğini düsünüyorum.

Eğer bulunduğun yer YAPA santraline yakınsa ve VDSL destekli bir modemin varsa kesinlikle Türknet öneririm. Türknet YAPA altyapısında 100 mb/s hıza kadar hattının desteklediği en yüksek download ve upload hızlarını verir. Eğer santrale uzaksan yüksek upload alamayacağından sana önermem.

Açıkcası kablonette yoksa fiyat performans olarak başka bir seçenek aklıma gelmiyor.

Eğer Türknet alırsan, bu kodu online veye telefon başvurusunda verirsen ilk iki faturayı zamanında ödediğin takdirde ikimizde bir ay bedava hizmet alırız.

Kod : QYM19NF12CQC

Superbox modemini beğenmediğiniz için yalın internet bağlatın dedim. İsterseniz sınırsız olanını alın ben sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum.

Hem sınırlı hem kotalı paket alıp sınırsızdaki data hattını kotalidaki Huawei modeme taksam olur mu acaba bilginiz var mı? Temsilcisine de sordum, biri olur diyor diğeri olmaz diyor.

Eğer bulunduğun yer YAPA santraline yakınsa ve VDSL destekli bir modemin varsa kesinlikle TürkNet öneririm. TürkNet YAPA altyapısında 100 mb/s hıza kadar hattının desteklediği en yüksek download ve upload hızlarını verir. Eğer santrale uzaksan yüksek upload alamayacağından sana önermem.

Açıkcası Kablonet'te yoksa fiyat performans olarak başka bir seçenek aklıma gelmiyor.

Eğer TürkNet alırsan, bu kodu Online veye telefon başvurusunda verirsen ilk iki faturayı zamanında ödediğin takdirde ikimizde bir ay bedava hizmet alırız.

Kod: QYM19NF12CQC

TürkNet'i soracağım. Kablo net dediğiniz de Türksat'ın interneti değil mi?

Hem sınırlı hem kotalı paket alıp sınırsızdaki data hattını kotalidaki Huawei modeme taksam olur mu acaba bilginiz var mı? Temsilcisine de sordum, biri olur diyor diğeri olmaz diyor.

TürkNet'i soracağım. Kablo net dediğiniz de Türksat'ın interneti değil mi?

Evet. Türknetin YAPA bölgesinde ve santrala yakınsan al, başka türlü yüksek upload alamazsın. Aksi takdirde VAE bölgesinde 76 liralık pakete +10 lira vererek en fazla 4 mb/s upload alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı