Yayın için mikrofon tavsiyesi

Monoman

Femtopat
Selam DLive ve twitc kanalımda yayınlara başlayacağım, ses kartım yok bu yüzden USB bir mikrofon arıyorum. Anemikvampir ve birkaç yayıncıda maono pm422.
Mikrofon modelini gördüm. Sizce nasıldır? Bilgisi olan var mı? Aşağıda linklerini paylaşacağım site satıyor.

Bütçe: 1100

Selam DLive ve twitc kanalımda yayınlara başlayacağım, ses kartım yok bu yüzden USB bir mikrofon arıyorum. Anemikvampir ve birkaç yayıncıda maono pm422.
Mikrofon modelini gördüm. Sizce nasıldır? Bilgisi olan var mı? Aşağıda linklerini paylaşacağım site satıyor.

Bütçe: 1100

Daha yeni başlayacaksanız bu kadar kasmaya gerek yok. Kulaklığınızın mikrofonu güzelse onu kullanın.

fiyatı 1099 tl
Daha yeni başlayacaksanız bu kadar kasmaya gerek yok. Kulaklığınızın mikrofonu güzelse onu kullanın.
Şu an kulaklık mikrofonumu kullanıyorum ama ses berbat asus tuf gaming var bende ama bir usb mikrofon kullanan birinin sesiyle benim aramda dağlar kadar fark var

Son düzenleme:
Kullanabilirsin kardeşim Maono mikrofonlar kalitelidir kullanan yayıncılar tanıyorum sesi gayet kaliteli ve net geliyor bahsettiğin model bence hyperx ve rode ile kafa kafa giden bir model

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı