Yayın için mikser gerekli mi?

Pablo1

Centipat
Katılım
16 Şubat 2022
Mesajlar
657
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben hem arkadaşlarımla hem de yayın için mikser arıyorum. Phantom-01 Pro 48v Phantom Power ses kartını buldum yanınada Black set mikrofon stand filtre ses kartı BM800 Full mikrofonu buldum. Yayın için yeter mi yoksa mikser de almam gerekli mi, gerekliyse öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Phantom power bir ses kartı değildir.
Amacı +48W desteğini mikrofona vermek.

Bütçeniz varsa eğer ses kartı yongası bulunduran bir mikser ile işlem almak çok daha mantıklı. Bu ürünlerde yine +48W destek bulunmakta.

Mikserin avantajı var mı var. Ancak kullanmasını bilmek gerek. Ayrıca her mikser alınmaz. Başlangıç seviyesinde mikser almaktansa direkt +48W desteği olan bir ses kartı alın.
 
bende yayın yapıyorum dostum eğer almadiysan emin ol hiç gerek yok düzgün bir kulaklık aldığında mesela LG g pro x herturlu işini görecek kendimde kullanıyorum çok memnunum.zamaninda bende mikrofon aldım razer seiren ama sonra pek bı fark olmadığını gördüm hatta kulaklık daha pratik geldi gönderdim mikrofonu bence kanal yeterince büyüdüğünde profesyonel intiba bırakmak adına yapılabilir mixer mikrofon falan
 
Bende yayın yapıyorum dostum eğer almadiysan emin ol hiç gerek yok düzgün bir kulaklık aldığında mesela LG G PRO X her türlü işini görecek kendimde kullanıyorum çok memnunum. Zamaninda bende mikrofon aldım Razer Seiren ama sonra pek bir fark olmadığını gördüm hatta kulaklık daha pratik geldi gönderdim mikrofonu bence kanal yeterince büyüdüğünde profesyonel intiba bırakmak adına yapılabilir Mixer mikrofon falan

Aga HyperX Quadcast S mikrofon ve SteelSeries Arctis Pro kulaklık alacağım sence olur mu?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı