Yayın için RX 6600 vs RTX 2060

Bütçe
7000
O zaman sıvı soğutucuya vereceğim para ile kule tipi + RTX 3060 alırım fakat darboğaz yapar diye endişeliyim.

3060 ile darboğaz yapmıyor. 3060 Ti ile darboğaz yapıyor ki 3060 Ti ile 3060 arasında çok büyük bir performans farkı var.

O zaman sıvı soğutucuya vereceğim para ile kule tipi + RTX 3060 alırım fakat darboğaz yapar diye endişeliyim.
Hangi oyunları oynayacağına ve kaç FPS'in senin tatmin edeceğine bağlı. Ben 6600 XT ve 3600 ikilisiyle genel olarak AAA oyunlarda darboğaz yaşamazken PUBG gibi online oyunlarda darboğaz oluyordu.

Hangi oyunları oynayacağına ve kaç FPS'in senin tatmin edeceğine bağlı. Ben 6600 XT ve 3600 ikilisiyle genel olarak AAA oyunlarda darboğaz yaşamazken PUBG gibi Online oyunlarda darboğaz oluyordu.

Hocam CS:GO oynuyorum genellikle. Düşük ayarlarda darboğaz sıkıntısı çekersin demişti biri bana ayrıca NVIDIA yayın konusunda daha başarılı gibi geliyor bana.

3050 almanı tavsiye ederim 2060 ile aralarında çok fark yok, nesil farkı daha önemli. Yayın sorusuna gelirsek NVENC HEVC codec kalitesinde avc yayın yapıyor bu ciddi bir fark demek. İleride yayın standartları VVC - H266 olmadığı sürece NVIDIA yayın için daha iyi.

Hocam CS:GO oynuyorum genellikle. Düşük ayarlarda darboğaz sıkıntısı çekersin demişti biri bana ayrıca NVIDIA yayın konusunda daha başarılı gibi geliyor bana.
O oyunda darboğaz olması normal zaten. FPS'in kullandığın monitörün Hz'inin üzerinde kalması yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı