Hangi oyunları oynayacağına ve kaç FPS'in senin tatmin edeceğine bağlı. Ben 6600 XT ve 3600 ikilisiyle genel olarak AAA oyunlarda darboğaz yaşamazken PUBG gibi online oyunlarda darboğaz oluyordu.
Hangi oyunları oynayacağına ve kaç FPS'in senin tatmin edeceğine bağlı. Ben 6600 XT ve 3600 ikilisiyle genel olarak AAA oyunlarda darboğaz yaşamazken PUBG gibi Online oyunlarda darboğaz oluyordu.
Hocam CS:GO oynuyorum genellikle. Düşük ayarlarda darboğaz sıkıntısı çekersin demişti biri bana ayrıca NVIDIA yayın konusunda daha başarılı gibi geliyor bana.
3050 almanı tavsiye ederim 2060 ile aralarında çok fark yok, nesil farkı daha önemli. Yayın sorusuna gelirsek NVENC HEVC codec kalitesinde avc yayın yapıyor bu ciddi bir fark demek. İleride yayın standartları VVC - H266 olmadığı sürece NVIDIA yayın için daha iyi.
Sıvı soğutucu alacaktım işlemciye fakat kule tipi soğutucu işlemci yeter dedi @Hamza Ensar Sağlam arkadaş sağ olsun. Elimde kalan para ile 3060'a yönelebilirim sanırım.
Hocam CS:GO oynuyorum genellikle. Düşük ayarlarda darboğaz sıkıntısı çekersin demişti biri bana ayrıca NVIDIA yayın konusunda daha başarılı gibi geliyor bana.