Yayın platformlarında görüntü kalitesi düşük

AyıMuratFN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600X & Palit GTX1060 6GB
Dostlar selamlar,

Bilgisayarımda Netflix, Disney+, Apple TV vb. platformlarda düşük kalite izliyorum, bir türlü çözemedim. Ms Edge kullanıyorum, Windows uygulamalarını da denedim fark eden bir şey yok. HEVC yüklü, hepsinin ayarlarından kalite en yüksek seçili, Edge'in donanım hızlandırması açık (kapalıyken de fark etmiyor), DNS değiştirmeyi de denedim. Monitörüm 1080p, izlediğim içerik ise adeta 480p, ciddi manada kare sayabiliyorum, o kadar berbat bir görüntü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar,

Bilgisayarımda Netflix, Disney+, Apple TV vb. platformlarda düşük kalite izliyorum, bir türlü çözemedim. Ms Edge kullanıyorum, Windows uygulamalarını da denedim fark eden bir şey yok. HEVC yüklü, hepsinin ayarlarından kalite en yüksek seçili, Edge'in donanım hızlandırması açık (kapalıyken de fark etmiyor), DNS değiştirmeyi de denedim. Monitörüm 1080p, izlediğim içerik ise adeta 480p, ciddi manada kare sayabiliyorum, o kadar berbat bir görüntü var.

1.hocam tarayıcı değiştirmeyi deneyin.
2.Netflix'te hangi profilde izliyorsanız o profili ebeveyn yapın ve o profilin Netflix'in ayarlarından yürütme ayarlarına girin ve ekran başına veri kullanımını en yükseğe alın.
3.tarayicinizin en güncel sürümünü indirin.
4.varsayılan arama motoru Yandex vb ise Google yapmanızı öneririm.
5.aynı hata başka cihazlarda var mı veya devam ediyor mu diye deneyin (örneğin: Telefon vb)
6.Netflix'in vb. Canlı desteği ile görüşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı