Yayın Sistemi İçin E5450 Alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar yayın açma düşüncelerim var fakat bu işler tek bilgisayar ile zor. Bende 2. bilgisayar düşünüyorum. Acaba E5450 benim işimi görür mü ? Anakart + RAM + İşlemci 400 - 450 TL gibi fiyatlara satıyorlar uçuk rakamlar mı bunlar ? Mesajlarınızı bekliyorum. :)

1. Sistemim
i5 6500
4 GB DDR4 2133 MHz RAM
RX 570

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce elindeki sistemi güçlendirmen lazım. 4 GB RAM ile internette rahatça gezinemiyorum, sen yayın düşünüyorsun.

İlk önce elindeki sistemi güçlendirmen lazım. 4 GB RAM ile internette rahatça gezinemiyorum, sen yayın düşünüyorsun.
RAM in bilgisayar üzerindeki önemi çok mu ben pubg vs. felan oynayabiliyorum sıkıntı olmuyor
RAM alırsam bilgisayar üzerinde hız konusunda artış vs. olur mu ?

RAM in bilgisayar üzerindeki önemi çok mu ben pubg vs. felan oynayabiliyorum sıkıntı olmuyor
RAM alırsam bilgisayar üzerinde hız konusunda artış vs. olur mu ?

tabiki olucaktır ben 8gb ramden 16 gb ram upgrade ettim farkı hissedebildim Ciddi bir oyuncuysanız veya video düzenleme yazılımları kullanıyorsanız kesinlikle gerekiyor ...

İkinci sistemden önce hali hazırda olan sistemi yükseltmek lazım. RAM miktarı en az 12 GB olmalı ki artık bu da ucu ucuna yetiyor, 2 sene sonraya büyük ihtimal en az 16 GB RAM almak gerekecek.
E5450 meselesine gelirsek, yayın için o işlemci yeter mi bilmiyorum. Onun yerine X3440 üzerine kurulmuş bir sistem toplayıp X3440'a overclock yapıp kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Yine de siz bilirsiniz.

İkinci sistemden önce hali hazırda olan sistemi yükseltmek lazım. RAM miktarı en az 12 GB olmalı ki artık bu da ucu ucuna yetiyor, 2 sene sonraya büyük ihtimal en az 16 GB RAM almak gerekecek.
E5450 meselesine gelirsek, yayın için o işlemci yeter mi bilmiyorum. Onun yerine X3440 üzerine kurulmuş bir sistem toplayıp X3440'a overclock yapıp kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Yine de siz bilirsiniz.

Halihazırda xeon x3440 16 gb ram kullanıyorum daha üzmedi ama işin içi,ne yayın giriyor bilemedim..

@ozogul hocam gündelik işler için uygun ama yayın o işlemciyi zorlar. Sonuçta G4560'a yakın bir işlemci. Şimdi E5450'nin 4 çekirdeği varken X3440'ın 4 fiziksel çekirdeği 4 de sanal çekirdeği var. Bu yüzden yayın için daha uygun.
Ha bütçe yüksekse X3440 çok da iyi bir seçim olmaz tabii ki.

@ozogul hocam gündelik işler için uygun ama yayın o işlemciyi zorlar. Sonuçta G4560'a yakın bir işlemci. Şimdi E5450'nin 4 çekirdeği varken X3440'ın 4 fiziksel çekirdeği 4 de sanal çekirdeği var. Bu yüzden yayın için daha uygun.
Ha bütçe yüksekse X3440 çok da iyi bir seçim olmaz tabii ki.
Yakında RAM alayım o zaman teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı