Yayın ve Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

Sizce Yılbaşını Beklemelimiyim İndirim Olurmu

• Bekle

• Bekleme

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

krizx68

Centipat
Twitch'te yayın yapıp bir yandan da oyun oynamak için sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
6500 TL bütçem var (sadece kasa için) full sistem toplayacağım için monitör klavye fare tavsiyesinde de bulunursanız sevinirim :) bir de AMD, Intel, NVIDIA vb. markalardan yeni ürünler çıkacak sanırsam ne gibi indirimler olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd kulvarında rx5500 çıkacak senin işine yarıyacak bir kart değil herşeyden önce bir konuya karar vermelisin rtx teknolojili 2060 süper mi yoksa aynı fiyata alacağın 2070sc gücündeki 5700xt mi yayın için o fiyata pc kuracaksan r5 2600 ve üstü yeterli gelecektir.

150 TL aştı ama güzel oldu bence.

Screenshot_20191014-232416.png

Monitör olarak bunu önerebilirim.
Ekipman seçimi sana kalmış. Kimileri klavyede mekanik sever, kimileri sevmez. Mouse da sana bağlıdır. Kulaklık olarak bütçen yetiyorsa HyperX öneririm.

Amd kulvarında rx5500 çıkacak senin işine yarıyacak bir kart değil herşeyden önce bir konuya karar vermelisin rtx teknolojili 2060 süper mi yoksa aynı fiyata alacağın 2070sc gücündeki 5700xt mi yayın için o fiyata pc kuracaksan r5 2600 ve üstü yeterli gelecektir.
İşlemci de amd ekran kartında rx markaları daha cazip geldi pek anlamam ama
150 TL aştı ama güzel oldu bence.

Eki Görüntüle 448330
Monitör olarak bunu önerebilirim.
Ekipman seçimi sana kalmış. Kimileri klavyede mekanik sever, kimileri sevmez. Mouse da sana bağlıdır. Kulaklık olarak bütçen yetiyorsa HyperX öneririm.
Teşekkürler dostum monitörde Aoc markasının kapanma sıkıntısı olduğunu duydum ama sistem hoş
Attığım sisteme 5700 XT Pulse takarak bütçendeki en iyi sistemi alırsın.
Gerçekten muazzam ve mantıklı bi sistem eyw dostum

Son düzenleme:
@krizx68 @AirJET Arkadaşın attığı sistem benimkinden daha iyi performans verir. Monitör olarak bu monitör şu aralar oldukça popülerdir. Ve çok sorun yaşayan da görmedim.
Peki seçeneklere ekledim sisteme gelince @AirJET in sistemi bencede iyi :)
Tam o sistemi önerecektim :) Site güvenilirdir ama bazı parçaları yükseltmen gerekecek.
Mesela? Bu sistem nasıl böyle ucuz olabilir anlamış değilim
İlginiz için teşekkür ederim. :) :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı