Yayın ve Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

Sizce Yılbaşını Beklemelimiyim İndirim Olurmu

• Bekle

• Bekleme

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Mesela? Bu sistem nasıl böyle ucuz olabilir anlamış değilim.
İlginiz için teşekkür ederim. :) :)

Ekran kartını Pulse model yapmanız gerek. Stok model çok ısınıyor. Tasarımını beğenmediyseniz kasa değişebilir ve PSU da 700W ile değişebilir. 2700X yayın için 3600 den daha iyi bir işlemci.

Ekran kartını Pulse model yapmanız gerek. Stok model çok ısınıyor. Tasarımını beğenmediyseniz kasa değişebilir ve PSU da 700W ile değişebilir. 2700X yayın için 3600 den daha iyi bir işlemci.
Bende tam ısınma olayına gelicektim pulse doğru tercih olur 85 90 dereceye geldiğini duydum ki bu skntı bi durum hemen deniyorum ve sanırım bu sistemi alıcam :)

MSI model VRAM soğutması olarak biraz sorunlu o yüzden yine de Pulse almanızı öneririm.
Bi forumda okudum aynısı yazıyor :) sapphire seçiyorum hemen
@55superx anakart olarak asrock kafamı karıştırdı pek sağlam bi donanım gibi durmuyor 🤔
Bi forumda okudum aynısı yazıyor :) sapphire seçiyorum hemen
@55superx anakart olarak asrock kafamı karıştırdı pek sağlam bi donanım gibi durmuyor 🤔
Forumlarda baya övülmüş olumsuz bir yazı göremedim ekran kartını Pulse yerine nitro almayı planlıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı