BayARTUN
Femtopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Herkese merhabalar. Twitch ve YouTube mecralarında kendi çapımda içerik üretiyorum. Kulaklığımın (Razer Tiamat 2.2 v2) mikrofonunu kullanıyorum ancak hem ses kalitesinden memnun değilim hem de dip ses sorunu yaşıyorum. Dip ses konuşmadığım zaman duyulmuyor ancak konuştuğum zaman kayda ve yayına yansıyor.
Bu sorunu çözmek adına harici bir mikrofon almak istiyorum.
Biraz araştırdım ve şu mikrofonu buldum: Lastvoice BM800 Stüdyo Mikrofon + Standı + Dönüştürücü - Lastvoice.com.tr
Bahsi geçen mikrofon ile ilgili düşüncelerinize veya varsa 250₺ civarında bir bütçeyle bir mikrofon önerisine ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Bahsi geçen mikrofonun satıcısını aradım. Bilgisayarımda çalışmama ihtimali varmış. Bu riske girmek istemiyorum. Tak çalıştır kullanabileceğim bir mikrofon önerebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Biraz araştırdım ve şu mikrofonu buldum: Lastvoice BM800 Stüdyo Mikrofon + Standı + Dönüştürücü - Lastvoice.com.tr
Bahsi geçen mikrofon ile ilgili düşüncelerinize veya varsa 250₺ civarında bir bütçeyle bir mikrofon önerisine ihtiyacım var.
Güncelleme.Herkese merhabalar. Twitch ve YouTube mecralarında kendi çapımda içerik üretiyorum. Kulaklığımın (Razer Tiamat 2.2 v2) mikrofonunu kullanıyorum ancak hem ses kalitesinden memnun değilim hem de dip ses sorunu yaşıyorum. Dip ses konuşmadığım zaman duyulmuyor ancak konuştuğum zaman kayda ve yayına yansıyor.
Bahsi geçen mikrofonun satıcısını aradım. Bilgisayarımda çalışmama ihtimali varmış. Bu riske girmek istemiyorum. Tak çalıştır kullanabileceğim bir mikrofon önerebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Son düzenleme: