Yayın Yaparken Ping Sorunu

Cabbar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 0.63 Yükleme hızım var ve Open Broadcaster Software programında Bit hızını 300 versem bile ping 200lerde 300lerde anlamıyorum sorunu, lütfen yardım edin. Kaç bit vermeliyim?

Adsız.png
2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alakası var? Düşük kalitede yapılıyor bal gibi de 100 bit bile versem ping yüksek oluyor. Bu bir sorun yayın yapamam anlamına gelmez. Ben sorunumu sordum yayın yapabilir miyim demedim. Lütfen alakasız yorum yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen sürekli yükleme yaparsan herhalde ping yüksek olur. Mantığını çalıştır biraz, zeki bir insan hemen anlamalı.

Dostum hız zaten düşük. Oyundayken upload dahi kullanıyorsun. Yayın zaten upload hızını sömürüyor. Ne bekliyorsun?
Not: H.264 kullanmanı tavsiye ederim.

Selamlar. Bu sorunu senin bilgisayarın, modemin hatta hattının kalitesi bile yapabilir. Benim 2 Mbps yükleme hızım var, ancak ben de yayın yaparken sıkıntı yaşıyorum. 1000 Kbps bitrate'ten sonra pingim sapıtmaya başlıyor.

Ki sen ADSL ile yapıyorsun, zaten bırak. ADSL dediğin teknoloji zaten buna elvermiyor, bir de TTNet'in mükemmel kalitesi işin içine girince durum bu gördüğün gibi.

Yayın için fiber internet şart. Upload hızı ne olursa olsun şart. Çakma fiber değil, hani şu VDSL olanından. Gerçek fiber şart. GPON veya daireye kadar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı