Yayın yapmak için hangi ekipmanlar alınmalıdır?

Telefonuyla veya tabletiyle de yapabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mikrofon olarak HyperX quadcast düşünebilirsin. Yayın yapacaksan 2 monitör öneririm eğer bütçe artarsa elindeki işlemciyi satıp 3700X alırsan daha iyi olur.

Webcam zaten kesinlikle Logitech tercih edilmeli. 10K bütçem var demiş arkadaş benim tercihlerim şu olurdu:
Bu arada G213 klavyeler çoğu yerde tavsiye edilse de ben etmiyorum sebebi şu 2 aydır kullanıyordum ve bazen çift tıklama ve basmama gibi sorunlar oldu bir de 1 ay dandik bir klavye kullandım onun yüzünden ve sonra bu sorunun tek benim yaşamadığımı fark ettim.

Bütçen yeterse de kesinlikle bu klavyeyi önereceğim:
.

Güzel bir mikrofon alın şu an bendeki en iyi yayıncı mikrofonlarından beri ve bayağı memnunum ve fiyatı bayağı iyi.

AOC 24G2U ben kullanıyorum ve gayet iyi bir monitör. Neden iyi değil dediniz merak ettim.

Yayın hayatında başarılı olmadan bu kadar parayı harcamanı tavsiye etmem, işler beklediğin gibi gitmeyebilir.

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum üzülerek söylüyorum ve belki hayalinizdeki gibi olmaz o yüzden elinizdeki bilgisayar ve monitör kullanabilirsiniz dandik bir kamera alabilirsin kulaklığı da mikrofon var ise onu kulan yok ise orta halı bir kulaklık al ve dağa yeni odaya geçme ses yalıtımı falan da yapma arka planını güzel görünsün ama onu da elindiklerle yap yeni bir şey almamaya çalış önce bir başarı kazan ve o zaman bundan fazla yatırım yap yani benim kısaca tavsiyem bu.
Dandik demişim webcame orta hali bir şey al yani en fazla 200 TL harca wabcam e mikrofono ise 250TL harca bunlar seni kısa süre idare eder ilerleyen zamanlarda başarılı olursan hayalindeki şeyleri yap
2. Monitör ilağa kulanmak istersen oyun oynamacıksan 2.monitör olarak TV ni kulan

Son düzenleme:
Hocam bir şey söylemek istiyorum. Eğer hatam varsa düzeltin. Kulaklığı klavyeyi geçtim ama stream deck ve softbox sanki daha başlangıç için çok fazla değil mi? Onlara vereceğiniz parayla sisteminize güçlendirme yapmanız daha mantıklı değil mi? Çünkü yayın açınca 10 kişi de izleyebilir. Ama seçim sizin tabii.

Klavye illa Razer ve mekanik olacak derseniz Razer Ornata Chroma V2 membrane alın ama illa Razer olmuycak mekanik olsun derseniz Rampage KB-R95 X-titan alın stream deck bence uygun sonra isterseniz değiştirirsiniz kulaklık James Donkey 712 olur mikrofonu iyi deniyor ya da normal kulaklık alıp mikrofon kullanabilirsiniz mouse Fortnite ve Minecraft PVP oynuyor iseniz gloriorus model o alın ama oynamıyorsanız Razer Basilisk V2 Hyper Shift alınabilir yalıtımla ilgili pek bir şey bilmiyorum maalesef.
Başka sorunuz olursa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…