Yayıncıların Editörleri Para Kazanıyor mu?

İşini iyi yapan, parasını da iyi alır. Çoğunluğu ödüyordur video başına veya aylık. Eğer zevkine de yapan varsa çok büyük hata eder, saatlerce boş yere uğraşmak akıl karı değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu işlerin içerisindeyim. Genellikle YouTube editörleriyle haftalık 1 video - ayda 4 video şeklinde çalışılıyor. Minimum 1000 TL ücreti oluyor. Standardı bu, tabii yayıncıyla editör arasındaki anlaşmaya göre değişiklik gösterebilir.
 
Mesela Ferit’in şuanda Twitch’de 3000 abonesi var. Yani yalnızda abonelerden yaklaşık ayda 40.000₺ kazanıyor. Editörüne aylık ne kadar ödüyordur tahminen?
Eğer bu ciddiyse reklam,sponsorluk,abone,bağış ve diğer tüm gelirleriyle birlikte 60 bin falan aylık geliri vardır. Bu kadar beklemiyordum :D
 
Ödeniyor. 2016 Eylül - 2018 Ocak tarihleri arasında Unlostv Yönetim Ekibindeydim. Her kademede ciddi miktarda paralar dönüyor ancak anlaşma sebebiyle söyleyemiyorum.
 
Ödeniyor. 2016 Eylül - 2018 Ocak tarihleri arasında Unlostv Yönetim Ekibindeydim. Her kademede ciddi miktarda paralar dönüyor ancak anlaşma sebebiyle söyleyemiyorum.

Yönetim ekibinde olduğunu yazman ve ciddi miktarlarda para döndüğünü söylemen anlaşma dahilinde değil yani? :D
 
Şöyle bir durum var. Birisi zaten discord sunucusuna gelse ve yetkili yetkisinde olanlara baksa beni görürdü. Ayrıca alımlar olduğu zaman alım yapan sorumluya ne kadar maaş var yükselince ne kadar diye sorulsa yine bilgi verilir. O yüzden bunu dememde bir sakınca olmuyor. 😀
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı