Yayıncılık İçin RX 470

" AMD kartlarla video çekildiğinde droplar oluşur."
Bunu söyleyen insan NVIDIA Fanatiği, NVIDIA'nın video çekmekteki tek avantajı ShadowPlay ve birkaç küçük ayar.

Yayıncılık için. Ben çift monitör kullırsam VRAM harcaması coşar.
Tanınan bir Youtuber GTX960 2GB ile 2 monitör kullanıyor, şimdiye kadar sistemi hakkında şikayet ettiğini duymadım :).

Keşke 2 monitör kullanabilsem :D. Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Ayrıca GTX 9XX serisi almam alırsam 960 2G alırım oda 650 TL olmasından dolayı. Bu arada RX 470in 4 gb VRAMli olanını alacağım. Bazı oyunları 900p ye kadar düşürebilirim o yuzden RX 470 tam bana göre.

Keşke 2 monitör kullanabilsem :D. Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Ayrıca GTX 9XX serisi almam alırsam 960 2G alırım oda 650 TL olmasından dolayı. Bu arada RX 470in 4 gb VRAMli olanını alacağım. Bazı oyunları 900p ye kadar düşürebilirim o yuzden RX 470 tam bana göre.
Hocam elimde RX 470 nitro oc 8 gb model var. İlgilenirseniz 900 tl ye bırakıyorum.15 gün önce felan aldım, RX 480 8 gb nitroya yükseltmek istiyorum.

Hocam elimde RX 470 nitro oc 8 gb model var. İlgilenirseniz 900 tl ye bırakıyorum.15 gün önce felan aldım, RX 480 8 gb nitroya yükseltmek istiyorum.
Hocam kusuruma bakma 8GB VRAM bana fazla ayrıca ikinci ele fazla güvenemiyorum. Beni yanlış anlama prensip meselesi. Sıfır bana daha güvenilir geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı