Yayıncılık için tavsiyeler

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
Malum COVID-19 yüzünden dışarıya çıkamıyoruz ve evde boş boş vakit geçirmektense yayıncılık hayatına giriş yapmak istiyorum belli mi olur belki bir ışık vardır bizde de :) fakat nasıl başlayabilirim sizden fikir alırsam değerlendirebilirim diye düşünüyorum. Hangi kanallardan başlamam lazım YouTube mi Twitch mi yoksa dlive varmış oradan mı? Farklı bir yayın yeri yok sanırım. Yardımcı olursanız memnun edersiniz beni.
** Mevcut internet değerlerim resimde ektedir.
** Sistemim; AMD Ryzen 5 2600 / 16 GB RAM / GTX 1660 Ti ROG STRIX.

Dosya Ekleri

• Hız.JPG
    Hız.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
benim önerim dlive dan başla hem türkiye sunucusu var. Sistemin hoş gözüküyor.Başarılar :)

Tek bir canlı yayın platformu yerine daha fazla canlı yayın platformu deneyebilirsiniz. Sadece YouTube ya da Twitch yerine bulunduğumuz ülkedeki seyirci kitlesinin hangi platformlarda daha fazla sayıda olduğunu da göz önünde bulundurursanız daha hızlı gelişebilirsiniz. Sadece tek bir sitede gelişmeyi beklememekte fayda var. En az iki canlı yayın platformunu deneyerek ona göre karar verebilirsin. Dlive ve Mixer gibi canlı yayın platformları da mevcuttur.

Bana kalırsa e-sporcu gibi oynamak, oynarken eğlendirmek.
Bu işe yatırım yapmak, kendine özgün içerik çıkartmak.
Bir de ilk başlarda her gün yayın açmak ok önemli.
Bu arada, bende türknetliyim yapamı kullanıyorsun?

Bende TürkNet kullanıyorum. 6 Mbps Download / 1 Mbps Upload ile ölüyorum resmen. Ama eğer yayın açmak istiyorsan Facebook partner programına katılabilirsin ama belirli şartları var. Eğer bu işi yapmak istiyorum dersen bir kontrol etmeni öneririm. Çoğu Twitch ve YouTube yayıncısı oraya geçmiş bulunuyor.

Bana kalırsa e-sporcu gibi oynamak, oynarken eğlendirmek.
Bu işe yatırım yapmak, kendine özgün içerik çıkartmak.
Bir de ilk başlarda her gün yayın açmak ok önemli.
Bu arada, bende türknetliyim yapamı kullanıyorsun?
Hayır VAE üzerinden hizmet almaktayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı