Yaz için hangi parfüm tercih edilmeli?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar, buraya bir liste bırakıyorum. Yaz aylarında, sıcak havalarda en güzel hangi parfüm gider, yazmanızı rica edeceğim. Parfümlerden pek anlamam. Parfümlerin listesinin görselini buraya bırakıyorum. 209 ve 207 numara hariç hepsi var.

IMG_1984.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki kokuların hepsini kokladım kullandım yaz için hafif,fresh kokular tercih etmen daha iyi olur Tom ford ombre leather gibi yoğun kokular daha çok kış aylarında tercih edilir benim sana önerim Creed aventus , hugo boss boss bottled, invictus eğer şekerli tatlı koku tercih edersen de stronger with you , jpg scandal Man kullanmanı öneririm koklayarak alacaksan bu kokuların hepsi farklı tarzda içlerinden en azından birini beğenirsin

Arkadaşlar, buraya bir liste bırakıyorum. Yaz aylarında, sıcak havalarda en güzel hangi parfüm gider, yazmanızı rica edeceğim. Parfümlerden pek anlamam. Parfümlerin listesinin görselini buraya bırakıyorum. 209 ve 207 numara hariç hepsi var.

Eki Görüntüle 2563538
Yani yazlık pek düzgün modeller yok olanları da herkes gibi kokuyor kokuların nerdeyse hepsi öyle muadilse daha iyi yerler vardır onun dışında nispeten herkes gibi kokmayan daha iyi kokuları söyleyeceğim

iyi olanlar da genel olarak kışlık

Kenzo Pour Homme
Stronger With You
Terre D'Hermes

Yazlık sonbahar gibi zamanlar için de aralarından en niş olabileceklerden biri Parfums de Marly Pegasus güzel bir koku vanilya yatkın onun dışında ise klas bir koku istiyorsanız acqua di gio limonlu birşeyler için Roja elysium bu da niş parfümlerden birisi.

Buna kimse cevap veremez bir Boyner'ya da Sephora'ya gidip hepsini denemelisin. Armani Tom Ford ve Kenzo'nun bütün parfümlerini dene bence. Armani ve Ford zaten her yerde var ancak Kenzo'yu bulman çok zor.

Bildiklerimi sıralayayım; Acqua di Gio asitli fresh bir kokudur, günlük sıkılabilir. Bleu de Chanel ve Dior Sauvage'den uzak dur lütfen, herkes aynı kokuyor. Hugo Boss sarı şişeyse yine günlük fresh ve maskülen bir kokudur (231 sanırım). Versage Eros keza kendini kanıtlamış ama herkesin sıktığı bir parfüm.

Ayrıca hiçbir klon orijinali kadar iyi olamaz, denemeden almanı önermem, bütün gün kolonya kokarsın.

Hocam bu listeye uymanız şart mı?

İlk tercihiniz 205 Acqua Di Gio veya 206 Black Code olmalı.

Acqua Di Gio dünyanın en çok satan 2 parfümüne ev sahipliği yapıyor.Yani kokunuzun tanınması muhtemel ki listede ki yazlık kokuların çoğu zaten çok popüler.
Size tek tek yazlık ve çok popüler olmayanları yazıcam.

201 İnsense Ultra Marine;

Açılışta biraz ıslak mendil gibi kokuyor ama ilk dakikaları atlatdığınızda koku biraz taze baharatlı, sabunsu bir havaya dönüyor.Şuan neredeyse Eylül'ün başındayız ve bayıcak bir parfüm değil.

204 Burberry Classic

Hafif meyvemsi ama biraz yoğun olan koku.
Yazın baymaz ama diğer kokulara göre yoğun kalır.

205 Acqua Di Gio

Dünyanın en popüler parfümü.Klasik beyefendi kokusu.Sade,temiz,ferah ama çok klasik.

206 Black Code

Hafif tatlı ama rahatsız etmeyecek bir koku.Lavanta ve Bergamot hafif tazelik katsada ön planda daha tatlılık var.Rahatsiz eder mi fazla etmez.

213 Hugo Boss

Temiz,hafif meyveli, gündelik hissettiren kullanışlı bir parfüm.Yine kimsenin kötü koktuğunu söyliyeceğini sanmıyorum.

214 CH 212 VIP

Baharatlı bir koku.Ön planda çok ciddi baharat bulunur ve açılışta buram buram karabiber gelir ve sonra arka plandan amber, tatlılık gelir.Yazın gündelik bayabilir ama yaz akşamları kullanışlı ki önümüz sonbahar.

217 Creed Aventus

Klasik erkek parfümü.Aslında bu da çok popüler bir koku.Meyve temelli taze ama 4 mevsimlik bir koku.

218 CK Eternity Aqua

İsmi gibi çok okyanussal olduğunu düşünüyorum.
Ama hala taze ve biraz denizsel bir koku.Alınır mı alınır.

219 Hermes

Toprağımsı,biraz ferah biraz da taze baharatları bir koku.Yine popüler kaçıyor ama İnvictus,One Million gibi değil.Toprak havası herkese hitap etmez.Ama daha net giyimler ister,şık giyim.

221 Lacoste Essential

Temiz bir koku ama Limon çok keskin ve baskın.
Sade,ferah,sabunsudur.

228 Kenzo Pour Homme

Hem ferah hem sıcak bir koku.Hafif baharatlı,odunsu,aromatik bir koku.Bambu şişesi kendini anlatıyor.

229 Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

Tatlı ve yoğun ama yazlık tatlılık yani meyve temelli tatlılık.Sandal ve Paçuli Özü ahşabımsı aroma kattığı için biraz yoğun ama hala yaz için ideal.

230 Ex Nihilo Fleur Narcotic

Çiçekli kokular seviyorsanız, beğenirsiniz.
Temiz, çiçeğin ön planda olduğu hafif yazlık bir koku modern bir koku.

Bu parfümlere bakabilirsin ve çok popüler olanları yazmadım.

Diğer kokular ise yazdan uzak kokular.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı