Yaz için parfüm önerisi

Bütçe belirtilmemiş, parfüm istiyorum demiş.

Gerçekten çok saçmalamışsın. TikTok'da orada burada imaginationu görüp hakkında bilgi sahibi bile olmadan buraya yorum yazıyorsun Türkiye'de koleksiyoncular dışında hiçbir yerde bulamazsın Türkiye'de bulması aşırı zor bir parfüm ancak dekant olarak alabilirsin o da en düşük 1ML 120 liradan satılıyor lütfen yorum yaparken araştırın ve az da olsa bilgi sahibi olun yorum kasmayın burada.

Gerçekten çok saçmalamışsın. TikTok'da orada burada imaginationu görüp hakkında bilgi sahibi bile olmadan buraya yorum yazıyorsun Türkiye'de koleksiyoncular dışında hiçbir yerde bulamazsın Türkiye'de bulması aşırı zor bir parfüm ancak dekant olarak alabilirsin o da en düşük 1ML 120 liradan satılıyor lütfen yorum yaparken araştırın ve az da olsa bilgi sahibi olun yorum kasmayın burada.

Ben senin hakkında yorum yapmadım, boş yapmışsın, ben genel yorum yaptım, imagination tarzı yönel demişim, notalarına benzer, ya da muadil şeklinde genel konuşmuşum, sen üstüne alınıyorsun boş yere.

Ben senin hakkında yorum yapmadım, boş yapmışsın, ben genel yorum yaptım, imagination tarzı yönel demişim, notalarına benzer, ya da muadil şeklinde genel konuşmuşum, sen üstüne alınıyorsun boş yere.

Az önce öyle demedin. Lv 500 dolarken Türkiye'de nasıl alabilir biri dedim ve sende bütçe önemli değil o yüzden önerdim dedin.

Şu an aklımda modeller var, sıralayayım şu şekilde;
1.

Bentley Silverlake​

2.

Yves Saint Laurent Y​

3.

Versace Dylan Blue​

4.
Bleu de Chanel
5. Emporio Armani Stronger With You intensly

Kararsızım, daha çok ferah ve denin kokan parfümler seviyorum öneri varsa alabilirim.
Bütçeniz nedir beyefendi?
Yardımcı olmak isterim parfüm koleksiyonum var. Sevdiğiniz nota varsa onu da belirtin.
Linkteki ürünün orijinal olduğunu düşünmüyorum ve ferah bir koku değil.

YSL Y EDP ya da Le Parfum olmayan MYSLF alınabilir. Paradise Garden çok iltifat toplar, sadece biraz sentetik. Versace Pour Homme'ye de göz atabilirsin. YSL Y alacaksan EDP almaya dikkat et.

Ysl y ve ysl myslf harika kokular özellikle ysl y aşırı güzel bir parfüm. Onun dışında JPG paradise garden da iyidir dg light blue veya virgin island water da alabilirsiniz.
D&G light blue alınacaksa intense alınmalı o da iltifat alır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı