Steam Yaz indirimleri başlıyor!

Vallahi ilk defa duydum reiz. EA FC 24 almışken FC 25 alırken nasıl yardımcı oldular?

26 çıktığı zaman EA FC 26'ın steam sayfasındaki satın al kısmının altında önceki oyunla beraber bir paket oluşturuyorlar, atıyorum EA FC 26 50 dolarsa ve sende daha önceden EA FC 25 almışsan o oyun kütüphanende bulunduğu için sana özel indirim yapıyorlar ve 50 dolarlık paket 40 dolar gibi bir fiyata düşüyor, bu mantık tamamen.

Öncelik Spider-Man 2 ilk indiriminde alacağım, bir diğeri ise space marine 2 indirim oranına göre alacağım, beklediğim birkaç oyun daha var güzel indirim almışsa 2 oyun daha alırım belki.

Spider-Man 2 bekliyorum bende, önceliğim o.

Hocam Spider-Man 2'nin %50 falan düşeceğini hiç zannetmiyorum, senelerdir takip ederim indirimleri yani %30 düşerse şanslısınız.

Öbür yazdığım oyunlara kıyasla ilk önceliğim olduğu için güzel bir indirimle almayı planlıyorum, indirime girmezse farklı alternatiflere yöneleceğim tabii, bakalım. Zaten %50 indirim zor.

26 çıktığı zaman EA FC 26'ın Steam sayfasındaki satın al kısmının altında önceki oyunla beraber bir paket oluşturuyorlar, atıyorum EA FC 26 50 dolarsa ve sende daha önceden EA FC 25 almışsan o oyun kütüphanende bulunduğu için sana özel indirim yapıyorlar ve 50 dolarlık paket 40 dolar gibi bir fiyata düşüyor, bu mantık tamamen.

O zaman belki alınabilir ama benim tercihim değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı