Steam Yaz indirimleri başlıyor!

Benim de istek listemde ama ne bütçe var ne de kredi kartını kullanasım gelmiyor. 1 tane sağlam, kaliteli oyun ya da 4 5 tane çer çöp alacağım bakalım akşam indirim oranlarına göre karar vereceğim. 4-5 tane oyun alma hatasını hep yapıyorum ama bazen mantıklı da geliyor hep arada kalıyorum.

Bende çöp oyun almak yerine adamakıllı oynayacağım oyunları alacağım 4 tane oyun alacağıma 2 tane alırım uzun süre oynarım, tabii öncellik Spider-Man 2 olacak, diğerlerine bakacağım artık.

Bende çöp oyun almak yerine adamakıllı oynayacağım oyunları alacağım 4 tane oyun alacağıma 2 tane alırım uzun süre oynarım, tabii öncellik Spider-Man 2 olacak, diğerlerine bakacağım artık.

Olması gereken bu şekilde, oynamayacağın oyunu almanın bir mantığı yok.

İmkanı yok tabii dolar piyasası artık kafamızı allak bullak ediyor ama çok ciddi indirimler oluyor.
Şu anki yaz indirimi için kesin konuşmayayım ancak genel olarak festivallere baktığımda hep aynı indirimler oluyordu. Örnek veriyorum geçen sene bir oyun 2 dolarsa yine 2 dolara giriyor sürekli.

Şu anki yaz indirimi için kesin konuşmayayım ancak genel olarak festivallere baktığımda hep aynı indirimler oluyordu. Örnek veriyorum geçen sene bir oyun 2 dolarsa yine 2 dolara giriyor sürekli.

Evet öyle ama kış ve yaz indirimleri farklı oluyor diğer bütün etkinliklere kıyasla bütün yapımcılar sürümden kazanıyor gibi düşün çünkü bütün öğrenciler yaz tatilinde herkes oyun oynama peşinde herkeste yapabileceği kadar indirim yapıyor.

Evet öyle ama kış ve yaz indirimleri farklı oluyor diğer bütün etkinliklere kıyasla bütün yapımcılar sürümden kazanıyor gibi düşün çünkü bütün öğrenciler yaz tatilinde herkes oyun oynama peşinde herkeste yapabileceği kadar indirim yapıyor.
Bakalım umarım iyi bir şey çıkar ortaya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı