Yaz indirimlerinde Diablo 4 Alınır mı?

Gülhane Gazozu

Hectopat
Bu saatten sonra Diablo 4 alınır mı? Online'ı nasıl ve hala oynayan insanlar var mı? Yaz indirimi için düşünmüştüm, yaklaşık 27 dolar'a düşüyor sanırsam.

Diablo4 kötü oyun. 27 ona verecegine 30 var Path of Exile 2 erken erisim al. Diablo seven biri olarak diyorum, D4 duyuruldugundan beri arka planda lilith resmi var, ona rağmen diyorum, D4 leşh oyun. 1 dolar para verilmez.

İlla diyablo diyorsan, yenilenmis Diablo 2 300TL mi ne al onu oyna, D3'e de yeni sezon geliyor sanırım, o bile oynanır.

İndirimde alınır. Alacaksanız önerim, kesinlikle DLC ile birlikte almanız olur. DLC ile yeni bir sınıf ve oyunun belli bir aşamasından sonra genişletme geliyor. Sezon ne kadar beklenti altında kalsa da oynamaya değer.

PoE 2 için 30 dolar verilmez şu anlık.

Bu saatten sonra Diablo 4 alınır mı? Online'ı nasıl ve hala oynayan insanlar var mı? Yaz indirimi için düşünmüştüm, yaklaşık 27 dolar'a düşüyor sanırsam.
Hocam kütüphanenizde olsun diye alıyorsanız bilemem ama, Game Pass de var zaten ben oynuyorum gayette keyifli.

Diablo 4'ün oynanışı uzun süreli oluyor. Sonradan oyuna para verdiğiniz için pişman olmayacaksanız alınabilir.

İndirimde alınır. Alacaksanız önerim, kesinlikle DLC ile birlikte almanız olur. DLC ile yeni bir sınıf ve oyunun belli bir aşamasından sonra genişletme geliyor. Sezon ne kadar beklenti altında kalsa da oynamaya değer.

PoE 2 için 30 dolar verilmez şu anlık.
Arkadaşımda da varmış alacağım yarın teşekkür ederim.
Hocam kütüphanenizde olsun diye alıyorsanız bilemem ama, Game Pass de var zaten ben oynuyorum gayette keyifli.
Battle nette 1200 TL şu an DLC ile beraber oradan al hocam. Steam'de 42 dolar falan olur DLC paketiyle beraber değmez.
Steam dışı oyun almayı pek sevmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı