Gülhane Gazozu
Hectopat
Bu saatten sonra Diablo 4 alınır mı? Online'ı nasıl ve hala oynayan insanlar var mı? Yaz indirimi için düşünmüştüm, yaklaşık 27 dolar'a düşüyor sanırsam.
Hocam kütüphanenizde olsun diye alıyorsanız bilemem ama, Game Pass de var zaten ben oynuyorum gayette keyifli.Bu saatten sonra Diablo 4 alınır mı? Online'ı nasıl ve hala oynayan insanlar var mı? Yaz indirimi için düşünmüştüm, yaklaşık 27 dolar'a düşüyor sanırsam.
Arkadaşımda da varmış alacağım yarın teşekkür ederim.İndirimde alınır. Alacaksanız önerim, kesinlikle DLC ile birlikte almanız olur. DLC ile yeni bir sınıf ve oyunun belli bir aşamasından sonra genişletme geliyor. Sezon ne kadar beklenti altında kalsa da oynamaya değer.
PoE 2 için 30 dolar verilmez şu anlık.
Hocam kütüphanenizde olsun diye alıyorsanız bilemem ama, Game Pass de var zaten ben oynuyorum gayette keyifli.
Steam dışı oyun almayı pek sevmiyorum.Battle nette 1200 TL şu an DLC ile beraber oradan al hocam. Steam'de 42 dolar falan olur DLC paketiyle beraber değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.