Yaz indirimlerinde yeni oyun almak mı yoksa yeni çıkacak oyunlar için para biriktirmek mi?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
İstek listemde birkaç Indie oyun ve Elden Ring hariç Yaz indirimlerinde alabileceğim çok bir şey yok. Ki 346 oyun arasında 36 tane daha oynamadığım ve oynayacağım dediğim oyun var. Öte yandan 230 saat gömdüğüm AC Valhalla'yı Steam'de tekrar satın aldım diye gömeceğim bir 150 saat ona var. Bu durumda sizce parayı Yaz indirimlerinde yiyeyim mi yoksa Ratchet and Clank, Mortal Kombat 1, Stalker 2 gibi oyunlar için parayı ayırıp biriktireyim mi?

İstek listemde birkaç Indie oyun ve Elden Ring hariç Yaz indirimlerinde alabileceğim çok bir şey yok. Ki 346 oyun arasında 36 tane daha oynamadığım ve oynayacağım dediğim oyun var. Öte yandan 230 saat gömdüğüm AC Valhalla'yı Steam'de tekrar satın aldım diye gömeceğim bir 150 saat ona var. Bu durumda sizce parayı Yaz indirimlerinde yiyeyim mi yoksa Ratchet and Clank, Mortal Kombat 1, Stalker 2 gibi oyunlar için parayı ayırıp biriktireyim mi?
Ne almayı düşünüyorsun indirimlerde?

Ne almayı düşünüyorsun indirimlerde?
Önceliği Elden Ring'e vererek istek listemdeki oyunları alacağım hocam.

Hocam yeni çıkacak oyunların 700 TL den aşağı olacağını düşünmüyorum, kendiniz karar verin :) .
O fiyatlarda olursa yine iyi sayılır hocam. Asıl sıkıntı 1000TL'yi aştığında oluyor. 1000TL'yi aştığında 1 aylık bir para biriktirme süreci bile yetmiyor.

Hocam bütçe belirtmeniz lazım. Eğer bütçeniz yüksekse iki dediğinizi de yapabilirsiniz. Eğer kısıtlı bir bütçeniz varsa yaz indirimlerinden oyun alın derim, çünkü yeni çıkacak oyunların %90'ı 900 TL ve üstü.

Önceliği Elden Ring'e vererek istek listemdeki oyunları alacağım hocam.

O fiyatlarda olursa yine iyi sayılır hocam. Asıl sıkıntı 1000TL'yi aştığında oluyor. 1000TL'yi aştığında 1 aylık bir para biriktirme süreci bile yetmiyor.
Mortal Kombat 1, Ratchet direkt full fiyatla alınabilecek oyunlar değil bence. Stalker 2 çok ucuz ancak ne olacağı oyunun belli değil.

Elden Ring bütçe varsa kesin alınmalı. Oyun uzun sürüyor. Calisto bence para etmez. RE8 DLC'de çok kısa onun da çok acelesi yok. Başka alınabilecek bir şey göremedim.

Elden Ring bütçe varsa kesin alınmalı. Oyun uzun sürüyor. Calisto bence para etmez. RE8 DLC'de çok kısa onun da çok acelesi yok. Başka alınabilecek bir şey göremedim.
Callisto en son %40 almış. %50- %60 civarı alırsa onu almayı düşünüyorum. RE Village DLC'si için RE7'de yaptığım gibi %60 oranlarında bir indirim bekleyeceğim zaten. Elden Ring indirime girmese bile 1200TL olma ihtimalinden dolayı almayı düşünüyorum.
Mortal Kombat 1, Ratchet direkt full fiyatla alınabilecek oyunlar değil bence. Stalker 2 çok ucuz ancak ne olacağı oyunun belli değil.
MK1 bir kere 595TL oldu ondan sonra gitti. Artık en az 1500TL'si var. Onu direkt eliyorum zaten. Ratchet and Clank çıkmadan key olarak 400- 450TL'leri görürse alırım. Stalker 2 ise ne olacağı belli olmasa bile fiyatı sebebiyle almak istediğim bir oyun.

Hocam bütçe belirtmeniz lazım. Eğer bütçeniz yüksekse iki dediğinizi de yapabilirsiniz. Eğer kısıtlı bir bütçeniz varsa yaz indirimlerinden oyun alın derim, çünkü yeni çıkacak oyunların %90'ı 900 TL ve üstü.
İkisini birden yapacak bütçe yok hocam maalesef. Zaten öyle bir bütçe olsa çoğu oyun için indirim bile beklemem.

İkisini birden yapacak bütçe yok hocam maalesef. Zaten öyle bir bütçe olsa çoğu oyun için indirim bile beklemem.
O zaman size önerim yaz indirimlerinden bir kaç oyun almanız. Onun dışında biraz daha para biriktirip ileride çıkacak hem de Stalker 2 gibi ucuz olan oyunları toplamanız. Sorun şu ki öyle çok oyun yok :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı