Yaz mı kış mı?

Şimdi burada kimse yanlış anlamasın ama, yazı savunan 10 kişiden 9'u denize sahip bir ilde falan yaşıyordur, çünkü benim yaşadığım bölgede yazları, bir parçası türkiyede geçen amerikan filmleri gibi sapsarı oluyor, öyle arkada "raf" falan çalmıyor bizim yazlarda, aksine boğuk oluyor yanıyor insan, yapılacak tek ve basit avm aktiviteleri gibi şeylerin bile tadı kaçıyor, ondan dolayı kışı seviyorum ben, beyaz tema en azından iç açıcı, bunun yanında terlemekten yerle yeksan olmak yerine titremek benim daha da hoşuma gidiyor.

Yaz çok yoruyor dışaır çıksan terliyorsun hava sıcak kış ta ise hava soğuk ama en azından terleme gibi şeyler yok kış daha iyi.

Kış bence. Terle uğraşacağıma üşürüm daha iyi. Hem üşümenin çözümü var kat kat giyinerek azaltabiliriz ama sıcaklayınca bir yere kadar çıkartabiliyoruz. :D

Kış. Kar yağarken, bilgisayarda oyun oynamak..❤🙂

Yaz. Yazda içimde nedense bir huzur oluyor bilmiyorum. Kapalı havalardan soğuktan nefret ederim ben. Ben dışarıda 2 kat kazak üstüne mont değil tişörtle rahat rahat gezmek istiyorum. Bir de dondurma sıcakta çok iyi gidiyor. Vantilatör pöfür pöfür esiyor yandan.

Kış bence. Sivrisineklerden nefret ediyorum ve soğuk havada sıcak bir içecek içmek bana keyif veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı