Yaz tatilinde 6-7-8 sınıf konularında temel atılır mı?

Yahu şu zor diyenleri anlamıyorum. Yemin ederim zor değil. Sadece ön yargılarını kır ve dersin başına otur. YouTube'dan kafana uygun bir hoca bul örneğin rehber matematik, Mert hoca gibi. Şahsen ben rehber matematik ile hazırlandım sınava. Demem o ki çalışınca yapılmayacak şey değil.
Eyvallah hocam onada çalışacağım.

Zor diyenleri boş ver. Bir şeyi anlamıyorsan “niye anlamıyorum?” diye sor. Önceki konuyu bilmemekten oluyordur mutlaka.

Matematik temeli atmaya çalışın. Diğer dersler için gerek yok. Matematiğiniz iyi olduğu sürece diğer dersler, çerez gibi gelir.

Matematiğim iyi olmadığı için çıkardım listeden. Lise'ye geçmeme rağmen, bazı 8'inci sınıf sorularını bilmiyordum ve şimdi fark ettim ki o kadar okula gitmeme rağmen 6-7 sınıf konularının yarısını da bilmiyormuşum. Sırf yapay zeka yüzünden, fen sınavından 8 sınıfta 30 almıştım.

Bu yaz tatili içerisinde, Mayıs ayını da koyarak 4 ay içerisinde, hem bu konulara çalışsam temel atabilir miyim? Şu an 9 sınıf tekrarına kaldım, okuldan atılma yüzünden okuldan atılma konusuna takılmasanız sevinirim.
Sonuç nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı