Yaz tatilinde cafede çalışmak

ByMikito

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI 4080 Laptop
Meslek
Grafiker,SMM
Merhaba arkadaşlar ben Konya'da yaşıyorum çıraklık okuyorum, 16 yaşındayım okul hakkında sıkıntılar çıktı şu anda okula/işe gitmiyorum,
Seneye gidene kadar yaz tatilinde çalışmak istiyorum, cafede komilik düşünüyorum, yapılır mı?

Günlük, aylık, haftalık ne kadar maaş alırım geçen sene günlük 100₺ gibi fiyatlar duymuştum şimdi ne kadar olabilir?

Sabırlı bir insan sayılırım, nasıl tipler karşıma çıkabilir?
Ona göre dayanıp dayanamayacağıma karar verebilirim, sonuçta hizmet sektörü.

Merhaba arkadaşlar ben Konya'da yaşıyorum çıraklık okuyorum, 16 yaşındayım okul hakkında sıkıntılar çıktı şu anda okula/işe gitmiyorum,
Seneye gidene kadar yaz tatilinde çalışmak istiyorum, cafede komilik düşünüyorum, yapılır mı?

Günlük, aylık, haftalık ne kadar maaş alırım geçen sene günlük 100₺ gibi fiyatlar duymuştum şimdi ne kadar olabilir?

Her tür çıkar. Sabırlı olmak gerekiyor. Ben Migros'ta depoda olmama rağmen müşterilerle çok muhatapba giriyordum sizin benden daha sabırlı olmanız gerekir. Komilikte bildiğim kadarıyla hızlı olmak vs.de gerekiyor.

Günlük 500-600 alabilirsin gibi.

14 yaşımda 3 ay komilik yaptığımı bilirim. İlk hafta tepsi tutma cart curt derken işi bırakasın dahi gelebilir fakat ilk haftadan sonra her şey daha basit daha kolay gelir, ilk haftan gelecek aylardan daha zor olacak. Kolay gelsin 👍

Biraz daha bekleyin belediyeye girersiniz.

Nasıl olacak hocam o? Zira kısa süreli düşünüyorum bu işi.

Günlük 500-600 alabilirsin gibi.

Kuzenimden duymuştum bu miktarı sağ olun hocam.

Her tür çıkar. Sabırlı olmak gerekiyor. Ben Migros'ta depoda olmama rağmen müşterilerle çok muhatapba giriyordum sizin benden daha sabırlı olmanız gerekir. Komilikte bildiğim kadarıyla hızlı olmak vs.de gerekiyor.

Sabır konusunda sıkıntı yok şu yaşıma kadar şehrin en tehlikeli mahallelerinde yetiştim, kimlere denk geldim sabrettim, sadece merakım şu; "sipariş nerede kaldı" derken sertlerse problem yok, ha işimi yaparken ise biraz garip olur teşekkür ederim.

İlk zamanlar zorlanırsın, yavaş yavaş alışırsın. Komilik kolay bir iş değil.

Hocam zaten 3-4 ay dayanmam gerek, para için yani telefon yenilemem lazım, ya da yeteri kadar para toplarsam it işi bir CG 100 alabilirim.😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı