Yaz tatilinde ne iş yapılabilir?

berat_ozkn0

Decapat
Daha fazla  
17 yaşındayım, bu yaz çalışacak bir yer arıyorum. 2 yıldır yaz tatillerinde gittiğim bir market vardı, bu yıl kapandı, o yüzden oraya gidemeyeceğim. Sizlere hem iş tavsiyesi hem de nasıl iş bulabileceğimi sormak istiyorum.

Dediğim gibi, 6-7 ay markette kasiyer olarak çalışmıştım. Yine market işi istiyorum aslında ama 17 yaşında olduğum için kabul ederler mi, bilmiyorum. Lise mezunuyum, açıktan bitirdim, geçen haftalarda mezun oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız. Bir barista olarak söyleyebilirim ki maaş yüksek değil bu zamanlarda bir baristanın alabileceği maaş maksimum 30k görür. Aksine barmenler gerçekten iyi kazanıyor fakat onun içinde 18 yaşını doldurman gerekli.
Şu anda arkadaşın söylediği işlerin maaşı maksimum 22-25 civarında. 30 bin sence Baristalık işine göre az bir para mı? Aktif olarak baristayım, 1.5 sene oldu.

17 yaşındayım, bu yaz çalışacak bir yer arıyorum. 2 yıldır yaz tatillerinde gittiğim bir market vardı, bu yıl kapandı, o yüzden oraya gidemeyeceğim. Sizlere hem iş tavsiyesi hem de nasıl iş bulabileceğimi sormak istiyorum.

Dediğim gibi, 6-7 ay markette kasiyer olarak çalışmıştım. Yine market işi istiyorum aslında ama 17 yaşında olduğum için kabul ederler mi, bilmiyorum. Lise mezunuyum, açıktan bitirdim, geçen haftalarda mezun oldum.

Garsonluk.
Tarla işi.

Ya bır çocuk vardı anltalyada bır otelde patenlı garson du felaket para yapmıstı yazın.

Konu sahibi 17 yaşında garsonu geçtim komi bile alamazlar yaşdan dolayı

Konuya gelirsek 17 yaşında en fazls Fast food veya dediğiniz türden marketlerde çalışabilirsiniz.

Konudan bağımsız. Bir barista olarak söyleyebilirim ki maaş yüksek değil bu zamanlarda bir baristanın alabileceği maaş maksimum 30k görür. Aksine barmenler gerçekten iyi kazanıyor fakat onun içinde 18 yaşını doldurman gerekli.

Kanka barmen de 30 alıyor otelde garson barista barmen 30 alıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı