Yaz tatilinde ne yapılabilir?

CaitLane52

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060,İ5-12400F.16 GB DDR4 3200 MHZ,1 TB NVMe M.2
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Tatili neredeyse yarıladığımızın farkındayım ama hala bunalımda gibiyim. Azerbaycan'da LGS gibi bir sınavdan 265/300 puan alarak öğretim yılını tamamladım. Böyle bir senenin ardından tatilde çok güzel bir dinlenme planım vardı ama niyeyse hiç haz alamıyorum. Evde iyi bir sistem var 4060'lı ve PS4 var ama diğer arkadaşlarımın biri köyde akraba parasıyla havuz PS cafe falan gününe gün katarken diğer arkadaşımda ofiste çalışıyor. Bana da restoran/kafe işi teklif etti ama biri çok uzak birindede eve gece 12 1 de geldiğim için izin vermedi ailem. Yani bir arkadaş dinleniyor bir güzel biri çalışıyor ama ben hala ne yapacağımı bilmiyorum. Tatil boyunca 2 3 gün ciddili şehre çıkmışlığım var onun dişinda Full evde olduğum için canım sıkılıyor. Para kazanma ihtimali dediğim gibi devre dışı ama diğer yapılabilecek hobiler arıyorum esas olarak da dışarıdaki aktiviteler. Okul başlayana kadar ders çalışma, diğer bir arkadaşla YT kanalı açma,anime/dizi/film izleme ve yahutda yüzücülük/spora yazılma gibi şeyler var önümde. Ne olursa olsun bu kalan 1, 1.5 ayımı iyi değerlendirmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sana çok klasik gelebilir ama ilgini çeken bir enstrüman varsa alıp öğrenebilirsin. Ha benim ilgimi çekmiyor diyorsan spora yazılabilirsin. Yanlış anlamadıysam daha yeni liseye geçeceksin ve çalışmak istiyorsun. İşe özenme zaten ileride illa çalışacaksın ama bu yaşlarını bir daha yaşayamayacaksın. Bu yüzden çok takma takıl kafana göre.

Sana çok klasik gelebilir ama ilgini çeken bir enstrüman varsa alıp öğrenebilirsin. Ha benim ilgimi çekmiyor diyorsan spora yazılabilirsin. Yanlış anlamadıysam daha yeni liseye geçeceksin ve çalışmak istiyorsun. İşe özenme zaten ileride illa çalışacaksın ama bu yaşlarını bir daha yaşayamayacaksın. Bu yüzden çok takma takıl kafana göre.
Evde bi akrabamdan aldığım gitar var henüz yüzüne bakmadığım onu öğrene bilirim aslında.Peki bir Youtube kanalı açma gibi birley mantıklımıfır tecrübe vs. açısından?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı