Yaz tatilinde TYT için kaynak önerisi

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu yaz TYT fen ve TYT biyoloji bitirmek istiyorum vaktim kalırsa fizik ve Kimya'da halletmek istiyorum.

TYT Fen'de ve biyolojide sıfırdan hangi kampı almalıyım? Ve tahminen ne kadar sürede biter?
Aynı şekilde kimya ve Fizikte'de hiçbir konuya hakim değilim yine sıfırdan bir kamp önerisine ihtiyacım var bilgi sahibi olanlar varsa çok yardımcı olur.

Son düzenleme:
Merhaba bu yaz TYT fen ve TYT biyoloji bitirmek istiyorum vaktim kalırsa fizik ve Kimya'da halletmek istiyorum.

TYT Fen'de ve biyolojide sıfırdan hangi kampı almalıyım? Ve tahminen ne kadar sürede biter?
Aynı şekilde kimya ve Fizikte'de hiçbir konuya hakim değilim yine sıfırdan bir kamp önerisine ihtiyacım var bilgi sahibi olanlar varsa çok yardımcı olur.

Şimdi aklımda çok eksik sorular kaldı.
Kaç yaşındasın?
Kaça gidiyorsun ya da mezun musun?
Hedefin ne?

16 yaşındayım.
Yaz tatilinden sonra 12'ye geçeceğim.
Deniz harp okulunu hedefliyorum.

Dostum bu seneki sınavı en derinlerine kadar ölçüp tarttım.
Aklımda gitmek yoktu zaten üniversiteye en azından bu senelikte olsa, o yüzden iyice gözlemledim.
En öncelikle sınava girerken rahat olur ve gülerek bir şeyler çözüp TYT-AYT sınavlarına deneme gibi bakarsan çok rahat olduğunu fark edeceksin sınav esnasında onu bilmeni isterim.
Kaynak konusuna gelecek olursak illa bir kaynaktan çalışmana çok gerek yok açıkçası.
TYT konuları çok net ve basit bir şekilde kamplardan video izlenerek çözülebilir ve yapılabilir bunu fark ettim bu sene.
Bir de yeni gelen bakanla beraber artık çok fazla MEB kaynaklarına yönelim arttı yani sana bu sene dağıtılacak testleri yalayıp yutmanı tavsiye ederim.
AYT'ye girmeyeceksen çok sıkma kendini zaten MSÜ ve TYT'ye kadar konularını çoktan halletmiş olacaksın.
Tabii daha çok var deyip salmak yerine günde en az 1.5-2 saat çalışmaya başlarsan en kral TYT sorusunu bile çözersin hazirana nisana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı