Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 20 Nisan 2023 #1 C:Panoya kopyala int a; printf("Merhaba,Lisa'yı seviyorsan 1,Aklımı kaybettim diyorsan 2 yaz."); scanf("%d",&a); if(a==1){ printf("İyi günler🥰"); }else{ printf("Bunu duyduğuma üzüldüm.🐒"); } Bu kod çalışır mı? Birine sürpriz yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden.
C:Panoya kopyala int a; printf("Merhaba,Lisa'yı seviyorsan 1,Aklımı kaybettim diyorsan 2 yaz."); scanf("%d",&a); if(a==1){ printf("İyi günler🥰"); }else{ printf("Bunu duyduğuma üzüldüm.🐒"); } Bu kod çalışır mı? Birine sürpriz yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden.
Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 619 20 Nisan 2023 #2 Bir çılgınlık yapıp önce kendin denemeye ne dersin? Artı 0 Eksi
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 20 Nisan 2023 #3 Çalışır ama kendin denesen biraz daha kolay olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 20 Nisan 2023 #4 Mematitechno dedi: Bir çılgınlık yapıp önce kendin denemeye ne dersin? Genişletmek için tıkla... Halihazırda yanımda bilgisayarım yok. Cefe_55 dedi: Çalışır Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Artı 0 Eksi
Mematitechno dedi: Bir çılgınlık yapıp önce kendin denemeye ne dersin? Genişletmek için tıkla... Halihazırda yanımda bilgisayarım yok. Cefe_55 dedi: Çalışır Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak seçebilir miyim bunu?
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 20 Nisan 2023 #5 Aurora1 dedi: Halihazırda yanımda bilgisayarım yok. Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Seçebilirsin Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: Halihazırda yanımda bilgisayarım yok. Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Seçebilirsin
Administraktör Megapat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #6 Aurora1 dedi: C:Panoya kopyala int a; printf("Merhaba,Lisa'yı seviyorsan 1,Aklımı kaybettim diyorsan 2 yaz."); scanf("%d",&a); if(a==1){ printf("İyi günler🥰"); }else{ printf("Bunu duyduğuma üzüldüm.🐒"); } Bu kod çalışır mı? Birine sürpriz yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Eğer standart kütüphane ve main fonksiyonunun ne olduğunu farkındaysan çalışır. Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: C:Panoya kopyala int a; printf("Merhaba,Lisa'yı seviyorsan 1,Aklımı kaybettim diyorsan 2 yaz."); scanf("%d",&a); if(a==1){ printf("İyi günler🥰"); }else{ printf("Bunu duyduğuma üzüldüm.🐒"); } Bu kod çalışır mı? Birine sürpriz yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Eğer standart kütüphane ve main fonksiyonunun ne olduğunu farkındaysan çalışır.
M mhkarahan Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #7 Aurora1 dedi: Halihazırda yanımda bilgisayarım yok. Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Çalışır. Online derleyici kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: Halihazırda yanımda bilgisayarım yok. Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Çalışır. Online derleyici kullanabilirsin.
KS KS Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 20 Nisan 2023 #8 Administraktör dedi: Eğer standart kütüphane ve main fonksiyonunun ne olduğunu farkındaysan çalışır. Genişletmek için tıkla... Math falanda biliyorum onları. int main(){ Kod } main de böyleydi sanırım. Artı 0 Eksi
Administraktör dedi: Eğer standart kütüphane ve main fonksiyonunun ne olduğunu farkındaysan çalışır. Genişletmek için tıkla... Math falanda biliyorum onları. int main(){ Kod } main de böyleydi sanırım.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 20 Nisan 2023 #9 Aurora1 dedi: Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Rapor kısmına girip çözüm diye raporlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: Çözüm olarak seçebilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Rapor kısmına girip çözüm diye raporlayabilirsin.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 20 Nisan 2023 #10 Aurora1 dedi: C:Panoya kopyala int a; printf("Merhaba,Lisa'yı seviyorsan 1,Aklımı kaybettim diyorsan 2 yaz."); scanf("%d",&a); if(a==1){ printf("İyi günler🥰"); }else{ printf("Bunu duyduğuma üzüldüm.🐒"); } Bu kod çalışır mı? Birine sürpriz yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Doğru fakat C'nin emojiyi terminale yazabileceğini sanmam. Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: C:Panoya kopyala int a; printf("Merhaba,Lisa'yı seviyorsan 1,Aklımı kaybettim diyorsan 2 yaz."); scanf("%d",&a); if(a==1){ printf("İyi günler🥰"); }else{ printf("Bunu duyduğuma üzüldüm.🐒"); } Bu kod çalışır mı? Birine sürpriz yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Doğru fakat C'nin emojiyi terminale yazabileceğini sanmam.