Yazıcı ender 3 S1 Plus aldığımdan beri hep kalibrasyonu ile uğraştırdı. İlk katman bu şekilde bazen düzgün yapıyor bazen böyle küçük parçaları basabiliyor ama parçalar büyüdükçe sorunlar çıkıyor. Kalibrasyonu yaptığımda 4 köşeden eşit olduğuna emin olduktan sonra orta kısma geliyorum. Kenarlardan çok farklı yazıcı ayarlarıyla ilgili bilgim yok nasıl düzeltebilirim?
Manuel ayarda merkezi sadece bir kez ayarlayacaksın, sonrasında sadece köşelerde çalışacaksın. Herşey bittikten sonra Z-offset ayarını yapmıyorsun sanırım. Ayar öncesi nozül ucu temiz ve kafada filament takılı olmasın.
Manuel ayarda merkezi sadece bir kez ayarlayacaksın, sonrasında sadece köşelerde çalışacaksın. Herşey bittikten sonra Z-offset ayarını yapmıyorsun sanırım. Ayar öncesi nozül ucu temiz ve kafada filament takılı olmasın.
Baştan kalibrasyon yapıp sonra baskı halindeyken Z ekseni ayarı yaptıktan sonra düzeldi, ha bir de 200 - 60 derecede kullanıyordum 215-65 yaptım böyle çok kusursuz oldu. Baskı sonuçlarını yarın atarım büyük ihtimalle, teşekkür ederim.