Yazıcı silindirine kağıt dolanıyor

FordFocus1Ghia

Hectopat
HP marka yazıcım var. Yanlış kağıt koydum yanlışlıkla silindirine kağıt dolandı. Bu kağıdı nasıl aralayacağım çekince kopuyor direk bıçakla boydan çizerek kessem kağıdı çıkar mı? Silindir dönüyor ama orada çok baskı var sanırım silindiri elle döndüremiyorum kağıt da çıkamıyor.

Dosya Ekleri

• 477140A9-6870-4D8C-88F5-E1C16BF3016C.jpeg
    477140A9-6870-4D8C-88F5-E1C16BF3016C.jpeg
    239,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
HP marka yazıcım var. Yanlış kağıt koydum yanlışlıkla silindirine kağıt dolandı. Bu kağıdı nasıl aralayacağım çekince kopuyor direk bıçakla boydan çizerek kessem kağıdı çıkar mı? Silindir dönüyor ama orada çok baskı var sanırım silindiri elle döndüremiyorum kağıt da çıkamıyor.

Model nedir hocam? Benimkine benziyor. Eğer sıkıştı ve çekince kopuyorsa bıçak ile silindir tarafından yırtacaksınız. Başka türlü çıkacağını sanmıyorum.

Ben eski modele benzettim. Değilmiş. O daha iyi iş görür. Olumlu verir illaki en çok nereden sıkıştıysa oradan başla. Sonra kendi gelir belki.

Şöyle söyleyeyim kağıdı kaptı ve tüm kağıt boydan boya silindire dolandı önünde arkasında çıkıntı yok zaten ilk dolandığı yer en dipte muhtemelen. Silindiri biraz döndürse aslında bana da çok yardımı olacak ama tık diyor hemen e4'e geçiyor.

Yazıcının altında kapak var oradan da deneyebilirsin. Oradan alınmıyorsa kağıdın çıkış yönüne doğru çıkarırsan mekanik parçalara zarar vermezsin.

Mürekkep dökülmesinden korktuğumdan yazıcıyı ters çeviremedim. Silindire direk dolanmış halde o kapak nereyi kapsıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP'nin çok videosuna baktım ama bu gözden kaçmış. Sanırım bu iş için iki kişi gerekecek ya da tüplerin ağzını sıkıca saracağım. Hiç ev ahalisine yarım saat açıklama yapmak istemiyorum:)

Uzun süre sonra çözüm: Kaba kuvvet.

Silindire dolanan kağıdı boydan maket bıçağı ile kat kat çizerek parça parça çıkardım. En son tamamı parçalandı.

Uzun süre sonra çözüm: Kaba kuvvet.

Silindire dolanan kağıdı boydan maket bıçağı ile kat kat çizerek parça parça çıkardım. En son tamamı parçalandı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı