Yazıcıda hangi marka iyi?

apex1961

Kilopat
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar.

Konu başlığında belirtmiş olduğum üzere bir yazıcı almak istiyorum ama sürekli hangi marka hangisi daha kaliteli vede çok uçuk fiyat lar olmayan "All-in-one" bir yazıcı almak istiyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden emeği geçenlere teşekkürler.
 
Mürekkep, kartuş derdi olmasında ne alırsan al. Bende zamanın da aldım bir renkli yazıcı. Şimdi iki kartuş fiyatına ben bir yazıcı daha alırım. Tozlandı, paslandı, dışlandı garibim. Sadece lazım oldukça tarayıcısını kullanıyorum. 3-4 ayda bir.
 
Zaten aldıktan sonra bitmeyen kartuş isimli 500ml lik tank almayı düşünüyorum.

Yazıcının tüm özelliklerini kullanabileceğim bir yazıcı arıyorum. Tarayıcı Fotokopi Faks kısacası iyi bir marka arıyorum.
 
Bitmeyen kartuş sistemi almayı düşünüyorsunuz. Aşağıdaki siteyi tercih etmenizi tavsiye ederim.
3-4 kere alışverişim olmuştur. Gerekli ilgi ve özeni gösteriyorlar. Bütçeni onlara destekten yazarsan belki onlar sana model konusunda daha iyi yardımcı olabilirler. Hazır takılı biçimde veya ayrı biçimde yollayabiliyorlar sistemi.
 
1 ya da 1,5 ay önce Samsung SCX 3405 FW Lazer Çok Fonksiyonlu yazıcı aldım. Gayet memnunum. Demo tonerle geldi. Şu ana kadar 150 sayfa almışımdır. Belki daha da fazla. Öneririm Samsung'u.
 
HP, Samsung ve fiyatları yüksek olsa da Brother iyi markalar. Eğer 350-400 TL gibi bir bütçen varsa ve inkjet alacaksan Brother uzun vadede daha avantajlı olur. Hem kartuşları daha ucuz hem de dolumları daha kolay oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı