Çözüldü Yazıcıyı ağa nasıl bağlarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AhmetBabaoğlu

Centipat
Merhaba,

Brother MFC-1911W model yazıcı aldım. Yazıcıyı ofisteki ağa bağlamak istiyorum fakat ethernet girişi yok. Nasıl bağlantı yapabilirim, konuyla ilgili bilgisi veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Cihazınız wifi destekliyor. Software programıyla wifi üzerinden kurulum yapın o zaman. Ana maklina kapalı olsa bile wifiden okuyup yazdıracaktır. Ama dediğim gibi öncelikle bir ana makinaya kurulum yapınız. Tüm bilgisayarlar ve yazıcı aynı wifi ağına bağlı olmalıdır.
Yarın denicem teşekkürler
Ben diyorum ki wifi ile kurulum yaparsanız ana makinanın hiç bir zaman açık kalmasına gerek yok. Sadece 1 kereye mahsus ana makina ile wifi kurulumu yapın tamamdır. Modem WPS ile bağlantı ayarlarını çekiyor ve tanımlıyor. Ondan sonra her makina bağımsız olacak.

Kurulumu dediğin şekilde yaptım teşekkürler problem çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı