Yazılan roman nasıl olmuş?

Ayrıyeten olayları biraz daha yaşıyormuş gibi, hisseder gibi yazarsanız daha güzel sonuçlar alacağınızdan eminim.

Güzel ama daha fazla olay ve betimlemeye ihtiyaç var gibi görünüyor değil mi? Yazarlık potansiyeli var mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel ama daha fazla olay ve betimlemeye ihtiyaç var gibi görünüyor değil mi? Yazarlım potansiyeli var mı peki?

Öncesini bilmediğim için bütün bir şekilde değerlindiremem tabii ki ama evet, olayları biraz daha betimlerseniz daha iyi olur.

Eğer siz yazmak ister ve bu yolda çaba gösterirseniz bence gayet güzel bir potansiyeliniz var. Daha nicelerini, iyilerini yazmanız dileğiyle.

Yazmayı çok çok seviyorum ana işte yazar olmak da belli bir süreç istiyor.

Hepsini okudum.

Üçüncü şahıs anlatıcı ve "Çehov tarzı" durum hikayesi olarak, amatör seviyede güzel bir kitap içeriği olmuş. Klasik Türk havası ve ortamını taşıması benim tercih ettiğim bir tür değil; ancak sevenlere hitap edebilecek düzeyde iyi olduğunu düşünüyorum. Gelişirsen, iyi yerlere gelirsin.

Hocam iyi geceler yazınızın hepsini okudum ortaya amatörce ama güzel bir şey çıkarmışsınız ancak eleştirdiğim bir kısım var bir kere pat diye konulara girmeseydiniz daha iyi olur gibime geliyor ama onun haricinde gayet başarılı ama kitapı yayınlama zamanı geldiğinde zorluk yaşayacağımızı garantisini veriyorum ancak pes etmeyin.

1000K kitap gibi yerlerde kitap formatında yazabiliyorsun ve paylaşabiliyorsun. Daha derli toplu olabilir emeklerine sağlık.

Kötü olduğu için okumamazlık yapmadım yanlış anlamayın müsait zamanda okuyup geri bildirim yapacağım.

Yok onun için demedim zaten yazdıklarım okundukça değerli benim için.

1000k kitap gibi yerlerde kitap formatında yazabiliyorsun ve paylaşabiliyorsun. Daha derli toplu olabilir emeklerine sağlık.

Yok kitap halinde yazıyorum zaten parça bölçük değil.

Aslında betimleme onun dışında diyaloglar da var ama burada biraz az olmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…