Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 15 Temmuz 2018 #2 Monitörünüz ile ilgili olabilir. Artı 0 Eksi
Sinanydk Kilopat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 107 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2018 #3 Daha önce bu olay VGA çıkışlı kablo kullandığım için başıma gelmişti. Kabloları kontrol etmenizde fayda var. Artı 0 Eksi
Daha önce bu olay VGA çıkışlı kablo kullandığım için başıma gelmişti. Kabloları kontrol etmenizde fayda var.
KS KS B BAYERHUS Decapat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 3 15 Temmuz 2018 #4 Engin. dedi: Monitörünüz ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ilginize Sinanydk dedi: Daha önce bu olay VGA çıkışlı kablo kullandığım için başıma gelmişti. Kabloları kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... vga çıkışlı başka bir monitörde denedim sorun demekki benim monitör sıkıntılı. İlginize teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Engin. dedi: Monitörünüz ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ilginize Sinanydk dedi: Daha önce bu olay VGA çıkışlı kablo kullandığım için başıma gelmişti. Kabloları kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... vga çıkışlı başka bir monitörde denedim sorun demekki benim monitör sıkıntılı. İlginize teşekkür ederim.
1 188245 Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 163 Çözümler 2 15 Temmuz 2018 #5 Başıma bir ay önce gelen problem. VGA kablosunu değiştirerek kurtuldum. Artı 0 Eksi
KS KS B BAYERHUS Decapat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 3 16 Temmuz 2018 #6 188245 dedi: Başıma bir ay önce gelen problem. VGA kablosunu değiştirerek kurtuldum. Genişletmek için tıkla... en kısa zamanda yeni VGA kablo edinip deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
188245 dedi: Başıma bir ay önce gelen problem. VGA kablosunu değiştirerek kurtuldum. Genişletmek için tıkla... en kısa zamanda yeni VGA kablo edinip deneyeceğim teşekkürler.