Yazıları algılamakta zorluk çekmek

566156

Kilopat
Makaleler
19
Başlığa ne yazsam bilmiyorum, en uygun şekilde yazmak istiyorum o yüzden.

Mesela internette herhangi bir yerde, bir şey yazdığım zaman o yazdığım şeyden emin olamıyorum. Sadece internette değil hatta, gerçek hayatta da oluyor. Korkuyorum anlatmak istediğim şeyi yanlış anlatmaktan. Yazmam gereken şey gerçekten o muydu, yazıyı gözümle gördüğüm halde; "Yazmam gereken şey bu değilse? Yanlış bir şey mi yazdım acaba?" düşüncesi geliyor. Gerçek hayatta ise yazısız hali, not defterine vs. bir şey yazmam gerekirse de yazı hali. Yani yazdığımı algılamakta güçlük çekiyorum son zamanlarda. Umarım anlayabilmişsinizdir, sizde de oluyor mu bu? Sadece ben mi yaşıyorum?

Başlığı yazarken bile hissettiğim garip şey.

Başlığa ne yazsam bilmiyorum, en uygun şekilde yazmak istiyorum o yüzden.

Mesela internette herhangi bir yerde, bir şey yazdığım zaman o yazdığım şeyden emin olamıyorum. Sadece internette değil hatta, gerçek hayatta da oluyor. Korkuyorum anlatmak istediğim şeyi yanlış anlatmaktan. Yazmam gereken şey gerçekten o muydu, yazıyı gözümle gördüğüm halde; "Yazmam gereken şey bu değilse? Yanlış bir şey mi yazdım acaba?" düşüncesi geliyor. Gerçek hayatta ise yazısız hali, not defterine vs. bir şey yazmam gerekirse de yazı hali. Yani yazdığımı algılamakta güçlük çekiyorum son zamanlarda. Umarım anlayabilmişsinizdir, sizde de oluyor mu bu? Sadece ben mi yaşıyorum?

Başlığı yazarken bile hissettiğim garip şey.
(Açtığım son konu)
Kitap oku. Özgüven eksikliğide buna sebep olabilir. İnsanların seni yargılamasından korkarsan her zaman korkak olursun çünkü %99 iyiliğe değil %1 kötülüğe bakarlar.

(Açtığım son konu)
Kitap oku. Özgüven eksikliğide buna sebep olabilir. İnsanların seni yargılamasından korkarsan her zaman korkak olursun çünkü %99 iyiliğe değil %1 kötülüğe bakarlar.
Ben kitap okuyorum zaten. Özgüven eksikliğim yok, bahsettiğim şey doğrudan sağlığım ile alakalı bir şey gibi.

Yardımcı olmak yerine dalga geçecekseniz yazdıklarınızı ciddiye almayacağım.

Bu vesvese gibi mi? Mesela namaz kılarken acaba eksik kıldım gibi bir soru mu?
Hayır hocam. Sadece bazen yazdığımı algılamakta zorlanıyorum. Çok bilgisayar kullanan birisiyimdir, bu yüzden olabilir mi acaba? Bir de böyle bayağı uzun, tek cümleymiş gibi yazılan yazıları okurken yazılar birbirine giriyormuş gibi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı